Pasik, van olyan sms, aminek örülnétek ha a barátnőtök írna nektek? (beszélgetés)
Szerintem meg prűd vagy és/vagy álszent, és nem volt sz@rabb mint a tiéd. Félreértetted, mivel úgy állítja be a csajt, mint aki tudja magáról, hogy a pasinak nagyobb vesztenivalója van mint neki, vagyis ő diktál. És ha nem teper, lemaradhat róla. Ennél vagy erkölcsösebb? És mi az, hogy ti?:) Ilyen egyszerű lenne a női gondolkodás, hogy szerinted mindenki úgy gondolkodik, ahogy te?
Persze...Küldhet a privátba is, valóban...Ha úgy érzi, hogy a szívéböl adja azt az üzit...De csak ez esetben...
Nincs mobilod??
Küldhet privátba is..
Na igen...Mivel tudod jól hogy nincs mobilom, így könnyű ennyire szolgálatkésznek lenned...Adri...Adri...
Persze...Elég volna az az egy szó is hogy:"Szeretlek"...
Koszi, de aztán megelozott, mert írt nekem, úgyhogy nem kellett :)
Hacsak nem már elkéstem az írással..tedd el befőttnek,jó lehet máskorra :D
Azt hiszem,ez egy hatásos sms:
felpróbáltam az új fehérneműmet,amit majd hétvégén fogok viselni.Ha ügyes leszel,megérintheted alul a csipkeszegélyét.Ha okos,akkor megnézheted a masnit a hátulján,és ha nagyon szépen kérsz,akkor megnézheted,mit viselek alatta :)
Bedobod egy nagy halom rózsába...
" Romantikusan erőszakolj meg ! " :D
Ez aranyos, sima kis aranyos sms:) mindig bejon. Miert ne? A noknek is mindig bejon, hogy "de szep vagy", nem?:)))
A szexi kepekkel vigyazat, egyszer kuldtem a ferjemnek es ahelyett, hogy orult volna, visszairt, hogy mi van, rossz cimre kuldted a mms-t??
:DDD szoval vigyazz, ha toled nem megszokott, ne hirtelen kezdd el!
Ne verset írj!
Te ismered a srácot és nem más
Irtak nekem már olyan sms-t amiben semmi szex és ömlengés nem volt, de jobban esett mint bármi más
Az hogy nehéz/ócska helyzetben gondolnak rám
Szavakkal. Bár kézzel is lehet, te tudod. Kell belevinni egy kis játékosságot, pajzánságot minden kapcsolatba. De ezt előbb-utóbb te is megtapasztalod, és rájössz a saját ritmusodra meg a fiú ritmusára. Nem szabad egyből lerohanni, mert valakire épp ellenkező hatással van ez a dolog. Ki kell tapasztalni, és fő a fokozatosság. Menni fog az neked, ne aggódj. Te is nő vagy, benne van a vérünkben a csábítási ösztön.
Nem vagyok olyan koltoi..
Ez ugye csak költői kérdés volt? :D
Hogy érted azt, hogy izgatni ráérek késobb is? :)
Ja. Így már értem. Igazad van. Nem jó ha késik az úriember, azt csak a csajok engedhetik meg maguknak. :)
Az úriembert a pontosságra, hogy még véletlenül se késsen...
Nem. :P Mire kellett volna ösztönöznie? :)
Kitti, szerintem az bőven elég. Biztos várja már ő is a randit. Izgatni ráérsz később is. :)
Nem érezted az ösztönző iróniárt benne?
És ha csak azt írom, hogy alig várom már a pénteket, hogy újra egyutt lehessunk :)
Szerintem akkor már nem kell izgatni annyira, ha pénteken lesz a randi. Az mindjárt itt van. Izgul magától is, eléggé. Biztosan. Szegénynek ne okozzál már szívinfarktust idő előtt. :D
De igen, de nem fekudtunk még le és csak pénteken tudunk találkozni (akkor se lesz rá alkalom) csak kicsit fel akarom ot izgatni :D
További ajánlott fórumok: