Hüvelygomba, menstruáció, Canesten... (beszélgetős fórum)
....jobban jársz, ha ezzel a nődokidat keresed fel és nem kísérletezgetsz, Ő pontosan tudni fogja melyik az a kúp amelyik neked való és esetleg kiegészítve bizonyos gyógyszerrel is.
Hamarosan jöhet a forró nyár is, ne akkor legyen még ez a gondod, hogy még mindig nem gyógyultál ki belőle.
Irány a doktorhoz... hidd el jobban jársz.
Felesleges volt szerintem feltenned, ha tudtad, hogy nincs több napod a menstruációig. Valamennyi biztos felszívódott, de amikor én ilyesmit használtam, úgy vettem észre, hogy csak 4-5 nap után hatott az 1 napos kúp is.
Majd menstruáció után meglátod, hogy hogy érzed magad. Vagy veszel egy másik fajtát és próbálkozol, vagy elmész az orvoshoz.
Valamennyi biztos szívódott fel ha csak reggel jött ki.
Viszont gondolom a másikat nem rakod most fel és azt egymás utáni napon kéne, hogy kipusztítsa teljesen.
Neeem... a tampon kúp párost mindenképp elvetem. A kúpot éjszakára tettem fel, és reggelre sajnos megjött a menstruációm. Igazából azt nem tudom, hogy így ért-e bármit is a kúp, valamint, hogy a krémet használhatom-e.
A nőgyógyász most pár napig esélytelen, egyszerűen nincs rá időm :( Azért is vettem ezt a canesten terméket.
Menstruáció közben ezeket teljesen szüneteltetni kell. Ha gombás fertőzésed van én tampont se raknék.
Körbekenegetni lehet kenőccsel, azzal nem lehet gond.
Tamponnal kúpot... jajj...
Sziasztok! Elkaptam egy frankó kis hüvelygombát, ég, viszket, folyik, stb. Tegnap vettem Canesten Kombi Unot, és reménykedtem, hogy késni fog most a menstruációm. Olvastam, hogy reggel ált. jön ki a tablettából, na nekem szép véresen jött, szóval a menzeszem nem volt jófej, és nem tudott még egy-két napot várni. A kérdésem az lenne, hogy:
1. Így nem ért semmit a tabi? Vagy azért csak szívódott fel belőle hatóanyag? A tisztasági betét nem volt véres reggel, szóval csak pisiléskor jött ki belőlem....
2. A krémet ettől még használhatom?
A betegtájékoztatón csak a hüvelykúpra írják, hogy ne, a krémre nem.....Olvastam fórumon, hogy tamponnal lehet. De azzal nem csak fokozom a fertőzést? Vagy ha veszek olyan probiotikus cuccot akkor az csak javít?
Elnézést az értetlenkedésért, de szerencsére nincs tapasztalatom ezzel a fertőzéssel :)
Köszi a válaszokat!
További ajánlott fórumok:
- A 28. ciklusnapon érdemes már tesztet csinálni? (Vagyis a nem várt menstruáció első napján)
- 10 napos menstruáció késése, terhesség?
- Terhesség alatti menstruáció.Van köztetel olyan akinél volt?
- Ismertek valamilyen praktikát a menstruáció előrébb hozására?
- A Canesten krémen kivül ismersz más krémet hüvelygombára?Kérlek segitsetek ebben!!
- Ginoxyn és Canesten segít a hüvelygomba ellen?