Hüvelyfolyás esetén így mi a teendő? (beszélgetés)
Szerintem semmit ne csinálj otthon, mivel egyáltalán nem biztos, hogy gomba okozza a problémádat és csak totálisan kiirtódik a hüvelyflórád!
Én jártam így, hogy ránézésre a doki adott valami jó erős kúpot, mivel nem múlt csinált kenetet és rájött, hogy valószínüleg nem is volt gombám, ezért csak rontottunk a helyzeten a kúppal.
Menj el másik dokihoz vagy ha meg tudod oldani akkor magánba és kérj kenetvételt mondd, hogy nem múlik a panaszod.
Konkrétan az irrigálást nem tudom neked leírni, illetve a pontos arányokat. Irrigátor fecskendőt szerintem bármelyik patikában kapsz, de szerintem egy sima fecskendő is akár megteszi. De olvastam már olyat is aki natúr joghurt kevernek el teafa olajjal majd a tampont mártják bele.
Sokan isszák az almaecetet napi 3x1 kiskanállal bármilyen italba keverve.
De találtam neked itt egy fórumot, olvasgass hátha találsz valami hasznosat.
Egyébként a cukrot kell a legjobban elhagyni, nézz utána kicsit a candida diétának is, nagyon kemény, sok lemondással jár.
Orvos vesz le kenetet. Nem értem én sem, hogy kaptál gyógyszert kenet vétel nélkül? Miért nem keresel fel másik nőgyógyászt?
Ez a MYCOSYST-GYNO gombaölő, ha nem múlik többféle kezelésre sem, akkor érdemes gasztroshoz elmenni, nagy valószínűséggel maga a candida gomba van az egész szervezetedben túl szaporodva.
Barátnőm amúgy évekig járt sorra több különböző dokit ilyen problémával több 10 ezreket dobott ki az ablakon 0 hatásos kezeléssel, alig 40 kg és így javasoltak neki diétát. Aztán egyszer valaki ajánlotta neki az almaecet irrigálást, azóta megszűnt a problémája.
Még nem vettek kenetet?
Életemben nem hallottam, hogy ne ott vették volna.
Hüvely folyás esetén így mi a teendő?
Nőgyógyász már irt fel MYCOSYST-GYNO kapszulát de megmaradt a folyás,lettek már kipróbálva különböző hüvelytabletták és hüvelykrémek is és nem segítettek. Van ez a hüvely kenet vétel azt esetleg nem lehet megoldani hogy nem ott zajlana le a kenet vétel hanem vinni esetleg valahogy?
További ajánlott fórumok:
- S.O.S.! Mi a teendő tejláz esetén? Milyen fájdalomcsillapító szedhető szoptatás alatt ( 4 hetes baba mellett)?
- Mi a teendő bárányhimlő jelentkezése esetén? Mivel szabad ápolni?
- Ajánlott levél eltűnés esetén mi a teendő?
- Mi a teendő Fundamenta, Lakáskassza lejárata esetén?
- Magas vérnyomás esetén mi a teendő?
- Közös megegyezéssel való válás esetén mi a teendő?