Hűtő alsó, vastag üvege eltört, hol szerezhetnék be egy méretre vágottat? (tudásbázis)
A kálvin térnél van egy üveges, meg a baross utcában is láttam már, ott próbálkozz...
sok sikert :)
Nekem is regebben volt valamilyen alkatresz problemam, a hutogepemmel. Irtam, a Jaszbereny-i
hutogepgyarnak, es utanvettel elkuldtek. Probalj veluk, kapcsolatba lepni.
nekunk meg a suto ajtaja durrant szet ripityomra. gorenje, kb 10 ev utan megadta magat. epp sult benne valami de mar vagy fel oraja kornyeken se jart senki csak egy nagy csattanast hallottunk.
a markaszerviz nem hajlando megcsinalni, mondvan csak vonalkod alapjan dolgonak. de persze olyanunk nincs, mar ami nekik megfelelo lenne. bevittuk a gyari leirast, jotalasi jegyet stb, vannak benne tipusszamok meg vonalkodok de egyik sem felel meg, pedig ok csinaltak anno ezeket is. a legjobb az az egeszben hogy ugyanilyen meretu ajtoval jelenleg is gyartanak tobb tipust. de hiaba mondom hogy usse be annak a vonalkodjat nem hajlando ra.
legjobb az volt hogy aszongya vigyem be a suto ajtot es ok kicserelik benne az uveget. ennek megorultem, de egybol hozzatette hogy es a vonalkodot is... esze annyi mintha egy marek lepkevel beszeltunk volna.
azert nem mindegy mert ez nem csak egy vagatott uveglap hanem biztonsagi edzett uveg. meg gondolom hoallo is. plusz rajta van a festes ami beleillik a dizajnba, de azt mar letojnam...
Jó ötlet a 11-es, csak én nem találtam ilyen üvegest akkor.
Szokták zöldség tároló fedélnek is nevezni, mert gondolom nálad is az törött el, ott alul.
De ha nem találod, hívd fel őket, nekem nagyon készségesen segítettek.
Nálunk is eltörött egyszer, felrobbant a must... :)
Én valahol az Orczy téren kaptam eredetit, ott mindenféle dolgot árulnak háztartási gépekhez, nagyon jó kis bolt, mosógéphez is vettünk már ott dobot...
ilyen nekunk is volt, ra lett teve a meleg labos es szetrepedt.
uvegesnel vagattunk egy ugyanakkorat es kesz. persze ha az ereredeti mintas volt vagy volt rajta utkozo, akkor ez nem lesz olyan szep.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan szerezhetnék 150 000 Ft-ot?
- Tudom, betiltották a higanyos hőmérőt, de mégis honnan szerezhetnék?
- Külföldön hàzasodtam, itt is maradok, de ahhoz kell még egy papir, amin àll, hogy nem vagyok büntetett. Hol szerezhetem be ezt?
- Hogyan szerezhetem vissza azt a férfit aki az életemet jelenti a mai napig?
- Tudja valaki honnan szerezhetnék szabásmintákat?
- Hogyan szerezhetném vissza a szerelmemet, ha ő csak szeret, de nem szerelmes?