Húsvétig 8 kiló minusz (beszélgetés)
Sziasztok!
Kinek hogy sikerult a husvetra lefogyni? Nemem mar csak 0.5 kg maradt :DDDDD
Sziasztok!
Szépen haladok!már csak négy kiló,hiányzik!Húsvétig lehet,hogy nem sikerül,de már látom,hogy le fog menni!:))
Torna + diéta
Sajnos én erről lemaradtam! De tegnaptól én is fogyózom de nem tűztem ki végső határt, hogy mennyi idő alatt mennyit fogyjak, csak az a célom hogy újra lehessek 65 kg!
Mindenkinek gratula az eddig elért eredményhez és további sok sikert! :)
Sziasztok!
Már csak 5 hét Húsvétig!!!Hát nekem nem nagyon fog összejönni addig -5 kiló szerintem...nem értem. anniyra sokat tornászok, meg kevesebbet is eszem. és mintha még nehezebb is lennék, de legalább ugyanannyi.ma reggel mértem.mondjuk a lábamban, fenekemben is érzem, hogy tömöttebb, izmosabb. mikortól látszik kilókban is, hogy mozog az ember????igazából már január közepe óta mozgos legalánbb heti 1* de inkább kettő, február óta meg többször is.
A gebétől, én is messze vagyok!
De az tény, hogy a férjem ilyennek még nem látott!
Amikor megismerkedtünk, kb. annyi kiló voltam, mint amennyiről most kezdtem a fogyást!
Persze, ez jobban tetszik neki:)
Szia!
Köszönöm!
Igen, köszönöm jól vagyok!
Egyenlőre, bent is minden rendben:)
Szia!
Már nem voltam net közelben sajnos, amikor válaszoltál! A 8 napba még beleférek, ezért sok puszi névnapod alkalmából (Lídia??) :-)))))
Hogy vagy amúgy, minden oké?
Szia!
Pont ma van!:DDDDDDDDDDDDDDDDD
Na túl vagyok a főnökökkel való találkozáson!
Annyira nem rossz a helyzet, mint ahogy képzeltem, de az tény hogy a hibát nehezen tűri!
Szia! Lehet, hogy szenyó a főnökség, viszont rajtad /az embereken/ is sok múlik, hogy kinek milyen a kisugárzása, hozzáállása dolgokhoz. Szerintem te nagyon szimpi leszel nekik! ;-)
Írtad a naplódban, hogy a héten lesz /volt?/ a névnapod. Melyik napról van szó? :-D
Szia!
Így van!
Hú, ma is nehéz napom volt!
De a héten már csak holnap kell mennem, és a hétvégém szabad lesz!
Viszont a holnapi napom lesz az eddigi legnehezebb, mivel megismerem a vezetőimet, és az a hír járja, hogy nagyon szenyók:((((
Mindenesetre, holnap kiderül!
Drukkoljatok, hogy ne legyen igaz!!!!!
Az nem baj hogy szigorú mivel főnők, és kordában kell tartani a bandát, de legyen emberséges!
Köszi!
Csak úgy ragyogni fog a lakás, én ímádom úgyanis a környezetem redmániásnak tart:DDDDDDDDDDD
Simán takarítok majd, mint egy őrült! :-DDD
Jobbulást a gyerkőcöknek!!
Szia!
Dolog az van! Plusz mind a 2 gyerkőc otthon van, mivel betegek:(
A meggybordó nekem is tetszik, az előző porszívómnak ilyen színe volt!
Ha megveszed, gondolom gyorsban nagytakarítást fogsz tartani:DDDDDDDD
Mindig van dolog, igaz?
Hétvégén megveszem a porszittyót, eldzsí a márkája, 1600 w- os és szép meggybordó, tetszik! ;-)))
Szia!
Ma végre otthon vagyok!
De nem fogok unatkozni az biztos!
Szia!
Igen, szerintem is hasonló célt tűztünk ki magunk elé! :-)
És igen, naná, hogy csinik leszünk nyárra!