Kinek van kedve velem fogyókúrázni? Léleksegítéssel és összetartással? A cél 10 kiló minusz! (beszélgetés)
sziasztok, nagyon elhalt a fórum, mi van veletek? én elég elfoglalt voltam az elmúlt hetekben, de most megint elkezdek edzeni mert kicsit ellustultam. :S
En a munkaba iszok meg 2 literrel, torna alatt nem nagyon, csak utanna egy csuporral. Nem allok meg ivaszatatert. A vernyomasom nekem is kicsi.
Nem,elértem végre valahára a célt:))Én amúgy már reggel(edzés alatt)megiszok 1.5 litert ami nálam kb.7-8.30-ig tart.Te hogy állsz?
Akkor te tényleg rendben vagy! Biztosan szükséged van ennyi folyadékra. Nekem napi 2 liternél több már nem jó, de nem is tudnék többet inni.
De te már nem fogyózol, ugye?
Jó,mert nálam minden rendben,nemrég voltam a szokásos éves kivizsgáláson.Csak a vérnyomásom volt alacsony...
A túlzott folyadékbevitel felborítja a só-víz háztartást, ha a tápanyag bevitel nem megfelelő mellé. A túl sok folyadéktól pedig a vérnyomás is megemelkedhet.
4-5 liter folyadék azért eléggé megtudja kavarni a keringést!!
En 2 litereket iszok meg, de csak mikor dolgozok, maskor 1-2 csupor naponta. Otthon eszembe sem jut, hogy igyak, hanyingerem van tole.:))
De igen,az tényleg nem jó,de az ilyen 7-8literre vonatkozik,úgy tudom.Köszi a gratulációt:)
nem sok amúgy az a 4 liter folyadék? ugy tudom ha valaki nagyon sokat iszik az sem jó. vagy rosszul tudom?
köszi Vicus :) nagyon gratulálok neked, ügyes vagy ;)
170cm magas,max kb.1kg-t még elviselnék..:))
Milyen magass vagy? Akarsz meg fogyni? Szep eredmeny...
Nem ettem:kenyérféléket,tésztákat,cukrot tartalmazó dolgokat,tejet,tejtermékeket ritkán akkor is csak zsírszegényet,húst én évente kb.3-4x eszem,mert lelassítja az anyagcserémet,szőlőt,banánt,hüvelyeseket.
Amit igen:sok gyümölcs,főleg alma,kiwi,körte,zöldségek,tofu,zabkorpa,zabpehely,
búzakorpa és csíra,kefír,joghurt,csokis alacsony szénhidrátos proteinporokból kutyultam édességeket.Este max fél 7-ig vacsizom,napi kb 4-5liter kalóriamentes folyadék elfogy mindig.(írok naplót,ha gondolod kukkatsd meg),heti 5 edzés.Kérdezz nyugodtan,bármiben ha tudok segítek:))
Köszi aranyos vagy,tegnap végre sikerült:53.8kg:))
Nekem sem megy valami jol, meg is jott ma a mensim is, de azert tornazok. 3 torna mar volt a heten, szerdan volt pihi nap. Ma is tornazok, jol esik utanna, de elkezdeni lusta vagyok...
én itt vagyok még, csak mostanában valahogy nem tudok diétázni .Nem tudom mi van velem.szerencsére nem híztam, várom hogy megjöjjön aztán utána újult erővel belevágok megint :D
Merre tuntetek el? Ugy latszik csak en nem fogytam meg le, a tobbiek mar befejeztek.
Vicus! hogy sikerült igy lefogynod? 68-ról 54-re? hallgatlak :) csak mert én pont annyi vagyok és annyi szeretnék lenni:)
halihóó! van egy két jó dvd, amiket nagyon szeretek, pl:
Sinkó Andi kickbox aerobic-ja (nem bonyolult de nagyon hatásos)
Billy Blanks - Basic Bootcamp és AB Bootcamp (erősítő gyakorlatok) --> elég kemény de hatásos
Capoeira DVDk (1,2,3) --> nagyon hatásos és izzasztó, jó alakformáló -- -4,5centi hasban és kb ugyanennyi fenékből és combból
KCM stepboxing -- stepaerobic és kickbox keveréke (elég bonyolult és jó kondi kell hozzá)
Ugyesen lefogytal, mar nem sok van hatra.:)
En csak a Duci Trening 4-re tornaztam, de nagyon zavar, hogy csak egy rovid rovidnadrag van rajta. A tobbit nem probaltam.
Oké,köszi a gyors választ akkor megveszem és tesztelem minél előbb:))Norbisokról vélemény?
A Capoeira 1 eleg egyszeru, nincsenek bonyolult, tul osszetett lepeskombinaciok.
Halihó!Engem nagyon érdekelne a capuera aerobic.Nagyon koreográfiás?Mert egyszer(!)voltam sima step aerobikon és nekem magjegyezhetetlen volt az a sok "variálás"...Ha esetleg tudsz valamilyen pörgős,cardió jellegű,egyszerű mozgásos dvd-t,az is érdekelne.Norbi kickbox-ot próbáltad?tapasztalat?Előre is köszönöm.
szerintem nekem megint a fényképes módszerhez kell folyamodjak :) az jobban ösztönöz :)
biztos hogy jók ezek a dolgok, de nekem valahogy az ilyesmihez nincs türelmem, vagy nem is tudom mi a jó szó rá :) a lépegetés az megy, meg súlyzózni is szoktam , meg egy kis torna, de az valahogy sosem ment hogy beteszek egy dvd-t és csinálom..nem tudom miért :) de lehet rá kéne vegyem magam.
En is nagyon szeretem a Capoeirat. Az elsot a legjobban, a 3-asra mar nincs helyem, hogy minden gyakorlatot elvegezzek.
Hahó Csajok!
Mindenkinek ajánlom Czanik Balázs Capoeiráit :) isteni jóóók és nagyon jó zsírégetőek. Két hét alatt a derekamból 4,5centi lement. Nagyon helyes aranyos pasi, a zene is jó és rendesen odateszi magát :)
Ti hogy álltok a tornával?fogyival?
Ki mire tornázik?
Ha valakit még érdekelnek jó fitness dvdk azoknak tudok még ajánlani sok mindent :)
Szép napot nektek!
További ajánlott fórumok: