Hústorta recept


½ kg csirkemell
30 dkg szeletelt sonka
20 dkg füstölt sajt
20 dkg trappista sajt
30 dkg bacon
2 tojás
5-6 ek liszt
só
bors
szerecsendió
A Hústorta elkészítési módja:
A csirkemellet vékonyra kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a reszelt szerecsendióval, majd lisztbe és a tojásba forgatjuk. A kétféle sajtot lereszeljük, és összekeverjük. A szalonnával körkörösen kirakunk egy tűzálló tálat, úgy, hogy a szalonnacsíkok túllógjanak az edény szélén. A szalonnára egy adag reszelt sajtot rétegezünk, erre kerül a csirkemell, majd a sonkaszeletek, aztán ismét jöhet a sajt. A hozzávalókat addig rétegezzük, míg el nem fogynak. Előmelegített sütőben, 1 óra alatt készre sütjük. sütési hőfok: 170 °C sütési mód: hőlégkeveréses
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: andrea0223, 2010. máj. 21. 17:20
A hústorta elkészítési módja és hozzávalói.