Epermisu golyók recept


35 dkg darált háztartási keksz
25 dkg mascarpone
2 cs vaníliás cukor
3-4 ek porcukor
kevés vanília aroma
2-3 evőkanál mandula likőr (ez el is maradhat)
3 ek keserű kakaópor
3 ek porcukor
20-30 db apró szemű eper
Az Epermisu golyók elkészítési módja:
A kekszet, a mascarponét, a porcukrot, a vanília aromát, a mandula likőrt és a vaníliás cukrot összedolgozzuk. Az epreket megmossuk. Diónyinál egy kicsit nagyobb golyókat formálunk úgy, hogy az epret a közepébe tesszük. Kakaóporba vagy porcukorba meghempergetjük. 1-2 órára hűtőbe tesszük. Félbevágva kínáljuk. (Így nem olyan nagy és nagyon mutatós is.)
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: andrea0223, 2010. ápr. 28. 15:03
Az epermisu golyók elkészítési módja és hozzávalói.