Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Hűséges csillagjegyek (beszélgetés)
ezt embere valogatja s tok mindegy,hogy milyen csillagjegyu az illeto.nincs altalanos szabaly.
én pont azt írtam hogy nem a horoszkóp dönti el hogy ki hűséges ki nem.az utolsó mondatot nem értem de nem s kell el küldeni
Én nagyon odavagyok a horoszkópokért, de én is azt mondom, hogy nem lehet általánosítani.
Speciel én Rák vagyok ,és hűséges.
Az ikreknél jellemző a csalárdság,mert ismerek egy pár iker embert...De ott is vannak bizonyára kivételek...
Mert majd egy nyamvadt horoszkóp dönti el, ki hűséges? Na peersze. :)
Ezoterikus maszlagok tömkelege.
Sose felejtem el, mikor egyszer azt írta, hogy grillsütögetésre invitálnak, vigyek magammal öngyújtót. Megvan még, ha gondolod elküldöm. :)
ezt mire írtad hogy na persze.
Sziasztok.én úgy gondolom hogy az embereket nem a csillagjegyük határozák meg hanem a személyiségük.Aki szereti a másikat nagyon az nem csalja meg úgyse.Nők ugyan úgy meg csalják a párjukat mint a férfiak.Én aés a páromis szüzek vagyunk 2éves és 5 hónapja vagyunk együtt amikor 8 hónaposak vagyunk egyszer meg csalt de másnak jött és elmondta ő saját maga úgyhogy megbizható és tudom hogy szeret csak egy botlás azóta a kezemet is meg kérte.
Minden csillagjegy hűséges ha megtalálta a neki illő párt. A nagy őt. :)
Én hiszek! :)
Ha máshogy nem is, de lélekben mindenki hűtlenkedik olykor-olykor.
Talán még a kapcsolat minősége sem számít:-(
Vannak olyan emberek, akiknek lételeme a félrekacsintgatás.....
Valóban nem csillagjegy függvénye.
piff. kapcsolat minőségétől függ. félrekacsingatásnál probléma van. hűség pedig létezik:) aki nem hiszi el, járjon utána
Én tudjam???? :o))
Ha adsz pontos dátumot, megmondom ..... ;o))))
De igen, lehet az .... a bak általában kitartó .... ha .....
Én bak vagyok.Az hűséges???
?????? :o)))
Én azt mondtam, hogy önmagából a napjegyből nem lehet messzemenő következtetéseket levonni a hűséget illetően. A dolog sokkal összetettebb. :o))))
Szerintem egyébként létezik olyan, hogy hűség.
Az a hűséges jegy akinek jól működik a párkapcsolata!Akinél valamilyen bibi van,azok így vagy úgy de félremennek!
Mindegyik jegyre van ilyen meg olyan példa is!
Egyszóval a hűség mint olyan (férfi-nő kapcsolatában) nem létezik,csillagok ide vagy oda!:)
Én mindig mondtam,de senki sem hisz nekem!:))
És nem csak azt kéne még nézni, hanem azt is hogy a mars és a vénusz melyik jegyben és házban áll ..... :o))))) ..... a holdról és a neptunuszról nem is beszélve ..... :o)))))
Így igaz,sokszor az aszcendes a meghatározó és nem is jegy!
Én Rák horoszkopú vagyok és hűséges,teljesen jellemző is rám amiket írnak róluk.
Szerintem a Bak is hűséges jegy!
Szivesen!
Én is rák vagyok:)
köszönöm , en is rak vagyok:)
A rákok tényleg hűségesek:)
Bevezettem - Rák. És Teráz szerint /26. hsz./ a Rák hűséges.
Ilyenkor jön az aszcendesek bevezetése a képletbe. ;-)
Halak vagyok Rák aszcendenssel. Csaltam már én is, csaltak már engem is. Csalt meg Skorpió és Szűz. Jelenlegi párom - és remélem az utolsó is a sorban - Bika. De hát ő is megcsalta az exét velem. Erre ki varr gombot, és milyent?
További ajánlott fórumok: