HSG (beszélgetés)
Igazából nem attól tartok hogy fájni fog, hanem attól hogy mit fog kihozni a vizsgálat eredményként.
Azt több helyen is olvastam hogy akkor fáj hogyha el van záródva, ha nincs akkor csak picit kellemetlen, de nem vészas.
Nekem februárban csinálták altatás nélkül. 10-re kellett mennem, de csúszásban voltak és 11-kor csinálták, kb. 10 perc az egész. Nekem nem volt átjárható, szóval nekem nagyon fájt, de csak addig amíg maga a vizsgálat tartott. Utána semmit nem éreztem. Kb. 20 percet vártam a záróra, és mehettem is haza. Közben végig arra kell gondolni, hogy miért csinálod ezt az egészet, és akkor ki lehet, ki kell bírni. Az a pár perc meg eltelik.... Utána kutya bajod hidd el.
Ne félj!!!!
Papucs, köntös, hálóing feltétlen legyen nálad.
Ne izgulj tényleg, én ezért nem fórumoztam előtte! :)
Tényleg nem fájdalmas, ennél nagyobb fájdalmakat elviselünk az életben! :)
szia
nekem volt 2011 januárjában, rá egy évre lett meg a Kislányunk:)
nekem nem fájt semmi, altatásban csinálták az átjárhatóságit. utána se fájt csak picit véreztem amiről nem szóltak előre...
2re kellett menne, 12kor ehettem utoljára, aztán másnak reggelig a műtétig semmit.
ne félj:)
Szió! Engem altattak, ezért közben nem fájt, és utána sem volt vészes, gyorsan múlt. Délelőtt megcsinálták,délután mehettem haza.
Éhgyomorra mentem.
Drukkolok, rendben leszel!
Sziasztok!
Abban szeretném a segítségeteket kérni hogy akinek volt már ilyen vizsgálata annak mennyi ideig tartott, mikor engedték haza a kórházból, és mennyi ideig fájt utána (feltéve ha fájt). Ja meg hogy éhgyomorra kell e menni, mert azt elfelejtettem megkérdezni a dokitól.
Nekem holnap kell befeküdnöm a II.Női klinikára, és most kicsit beijedtem.Mindenki válaszát köszönöm.