Hpv oltás, már meglévő vírussal? (beszélgetés)
Sziasztok!
Én beoltattam magam, most kaptam a másodikat. Hpv 6-os típusú vírusom volt. 2-szer műtöttek és az orvosom mondta, hogy oltassam be magam SILGARD-dal, ez a négykomponensű. Azért mert, ugyan bennem van a vírus, de megakadályozza új szemölcsök kialakulását, mert az immunrendszert arra készteti, hogy ismerje fel a vírust segítsen legyőzni.
Ezért nem jó az oltás, mert a legtöbb szervezetben már ott a virus akkor meg nem ér semmit.
amúgy itt rengeteg jó irás van az oltásról előnyeiről-hátrányairól:
Csak annyit mondott a nőgyógyász,hogy nem rákkeltő típus,ami bennem van!
Az oltásról nem kérdeztem,de jövőhéten elmegyek és megkérdezem,mi erről a véleménye.
jól tudod az nem okoz rákot. és jól kezelhető és a szervezetből 100%-osan eltűnik!
az orvosaim ezt mondták. ÉN hiszek nekik
Én úgy tudom csak megelőzésre jó.Akinek már van hpv-je,annak nem adható be.Éppen ezért a fiatal lányokat oltják,ha lehetséges még a nemi élet megkezdése előtt.Nőgyógyászt kérdezted már egyébként?Hányas lett a hpv eredményed?
Az oltóanyag csak a hpv vírus ellen véd.
Szemölccsel járó hpv-m van,ami elméletileg nem okoz rákot!
Úgy tudom,hogy a rákkeltő vírusokra hatékony a védőoltás!
HPV - humán papillomavírus
Olyan vírus, amely nemcsak genitális szemölcsöket okoz, hanem a méhnyakrákért, peniszrákért és további súlyos megbetegedések kialakulásáért is felelős.
A vírusnak körülbelül 100 altípusa ismert, melyekből 15 az emberi szervezetben rendkívül agresszívan viselkedik. A vírus négy altípusánál ismert megoldás a szlovák piacon is elérhető vakcinázás. Azonban az emberi papillomavírus minimum 11 altípusa ellen a szervezet nem mindig tudja úgy megvédeni magát, mint a többi vírus esetében.
Mítosz: a HPV a nők problémája és egyedül kell megoldaniuk.
Tény: az emberi papillomavírus nemi úton terjedő betegség és a vírus hordozója a férfiszervezet. A vírus azt az ambícióját, hogy mindenképp agresszív legyen, azzal bizonyítja, hogy terjedése ellen a védelem standard formája – az óvszer sem véd meg.
Megoldás: a HPV-t mindkét partnernek kezelnie kell! Tehát nemcsak a nőknek egyedül. A nő minden próbálkozása a HPV kezelése érdekében felesleges lesz a szexuális partner kezelésen való részvétele nélkül. A HPV a promiszkuitással kéz a kézben terjed.
szia
szeritnem meglévő vírusnál nem oltanak..
egyébként meg 56 ezer forintot kiadni kétes eredményért... nem tudom..
Van itt valaki,akinek van,volt hpv vírus a szervezetében és beoltatta magát a védőoltással?
Mennyire véd meg a védőoltás,ha mondjuk egy fajta vírus van a szervezetemben?Akkor a többi vírus ellen hatásos?
Köszönöm előre is a segítséget és a hozzászólásokat.
További ajánlott fórumok:
- Mit lehet tenni, ha a 8 éve meglévő párom nagyon szerelmes még mindig belém, de én már "csak" szeretem.Kihűlt ami volt.
- Akadály lehet a meglevő gyerek egy új kapcsolatban?
- Esetünk a rota vírussal, napjaink a László kórházban
- Navon Mizu M400 telefon trójai vírussal fertőzőtt, hogyan lehet kiírtani?
- Androidos telefonom vírussal fertőzött és nagyon lassú, mit tegyek?
- Hepatitis A vagy B vírussal fertőzött gyereke van vagy volt valakinek? Nem tudok semmit a betegségről, de kutakodnék. Segítsetek.