Hozzád törtek már be? (beszélgetés)
igen, többször is, ráadásul volt ( kisebbségi ) ügyfeleim, és a jogvédőjük azt akarta a bíróságon beadni, hogy megélhetési bűnözés volt.
Az elkövetők meglettek, a cucc nem Éjjel törtek be, amikor még édesanyám is élt és késsel fenyegették.
Mivel nem ülök még ember ölésért így nem :-D
Persze lehetett mákja is, hogy nem voltam otthon hehe..
Bocs ennyire nem figyeltem hogy kérdeztél.
Igen sajna volt idejük. Az egész éjszaka.
Bejön a kertembe, és beleép a szögbe?
Vagy ha nappal, és megkergeti egy jól nevelt liba, pulyka? állitólag elég jó kis riasztók.
Igaz ha azt is lefujja valami spérvel, semilyen állat nem tud akkor már támadni.
nálunk is jártak, hónapokig sőt még nyáron is szinte nem félelem, valami olyan, mia frászért melozzak??
Sajna volt egy olyan érzésem amikor beléptem egy helyre, mintha valaki még mindig itt lenne..
Leültem és elkezdtem gondolkodni, miért érzem ezt.
rájöttem. cselekdtünk....
éjjel arra ébredtem, inkább riadtam, valaki irto hangosan kopog. felkapcsoltam egy lámpát.
felébresztettem a férjem. mire kimentünk, sehol senki..
Ilyenkor ha már betörtek hozzánk, valakihez, szinte üldözési mánia is kerülget / i...
Köszi! :))
Már neki is estem.
Tudom. Anyukám is ilyen. Olyan büszke rá, ha elmennek ide-oda, hogy mindig előre kiírja, hogy mikor indulnak és hova és hiába mondom neki én is, hogy ezzel egyben azt is közli mindenkivel (nem csak az ismerőseivel), hogy üres lesz a lakás.
Én megértem őket, hogy örülnek és ezt meg akarják osztani másokkal is, de akkor amikor egyesek még azért is képesek betörni, hogy a hűtőből kilopják a kaját, ez őrültség. Szerencsére még eddig hozzájuk sem törtek be, de nem kéne kísérteni a sorsot.
További ajánlott fórumok:
- Egy szerelem emlékére, remélem egyszer eljut Hozzád!
- Ha Te nagymama vagy és az unokád hozzád akarna költözni, mert nem tetszik neki az otthoni rendszer, mit tennél?
- Ha ezek a nevek közül kellene csak választanod, melyik név állna legközelebb hozzád és miért?
- Mi illik hozzád? Nem vagy szürke kis egér! Minden nő alapjában gyönyörű
- Játsszunk! Játékszabály: Vedd elő a hozzád legközelebb eső könyvet...
- Kinél törtek már be?