Hová vonulhatnék el? (tudásbázis)
Értem én, hogy gondoltad.
Csak azt nem értem, hogy az "elvonuláshoz" minek kellenek segédletek?
Jobb az "alanatúr"! :-D
Ebben nem a telefon lenne a lényeg, hanem hogy hallgassam valamiről a felvételt :) Írhatnék mp3 lejátszót is, az is van :) Egyébként tényleg nem venném fel a telefonokat, van rajta hívástiltás :)
Amúgy igazad van, én sem vagyok telefonbuzi, soxor el se viszem magammal ha nem hosszabb útra viszem. Volt, amikor otthon felejtettem, és észre sem vettem estig :)
Most olvasom a FB-on (kép is van hozzá): "Az élet az, ami elmegy melletted, amíg a mobilodat piszkálod."
(Lehet, hogy bennem van a hiba, de erről a te ötleted jutott az eszembe. Szóval csak annyit akartam mondani ezzel a bejegyzéssel, hogy én a helyedben - az elvonuláshoz - otthon felejteném a mobilomat.)
Húúú, megtaláltam, 23 részes!! :-o Köszi!
Szerintem kombinálni fogom a kettőt. Letöltöm ezeket telefonra, és kivonulok a természetbe vele! Mégpedig most hétvégén... Persze, ha nem lesz hideg, meg eső.
Lehet, hogy könyv, én egy "jútúb" felvételre gondoltam, azt néztem meg ma reggel. A 10 perces 1. részét egy sorozatnak. E. T. nagyon szuggesztívnek tűnik mint előadó, valószínűleg ezt meg tudja "csinálni" akkor is, ha könyvet ír.
Annak alapján, amit eddig megtudtam róla, valahogy az volt az érzésem (és ezért hoztam szóba a Csend a világ közepént), mert a mondanivalójának a lényege: a csend bennünk van - vagy nincs. :-D "Elvonulni" úgy is lehet, hogy nem teszel egy lépést se...
(Ne értsd félre, nem az észt osztom, nekem is csak néha sikerül, viszont ismerem azt a nyugtalanságot, ami hasonlíthat ahhoz, amit Te éreztél, amikor beindítottad ezt a fórumot.)
Ez nem helyszín, hanem egy könyv. :)
Amúgy olvasni is sokat olvasok - jó a könyv?
Igen, lehet :))
Viszont ott emberek vannak, és most nem szeretnék nyüzsi helyre menni.
Nos?
(Én most ismerkedtem meg az első résszel.)
Addig is:
Írd be alkalomadtán a Gugliba, hogy: Eckhard Tolle, Csend a világ közepén.
Ma hallottam róla, aszongyák, jó.
Pedig az az igazi, ha Te magad keresed meg... :-)
(Vagy lehet, hogy már nem is igazán akarsz elvonulni?)
Megvagyok, csak nem voltam gépközelben :P És változatlanul szeretnék elvonulni.
Mindenkinek köszönöm a tippeket, szét fogok nézni. Azért remetének nem mennék :)
valami olyasmi lehetett, hogy hirtelen borult nála a bili, valakivel összeveszett, vagy valami egyéb konfliktusa akadt. gondolta, hogy na akkor ő kimenekül a világból, csak hirtelen nem tudta, hogy hova, így létrejött a fórum.
valószínűleg másnapra aludt a problémájára egyet, lehet már nem is akkora probléma, és már nem is akar sehova se menni :)
azért gyakran elfelejtik az emberek, hogy attól még, hogy ők "kivonulnak a világból", a problémák nem szűnnek meg, azokat ugyanúgy viszik magukkal :)
Már, ahogy kiírta a fórumot, azonnal el is vonult.
Nem is gondolta komolyan, hiszen nem mindegy mennyi pénze van az elvonulásra, az ország melyik részén él, esetleg külföld is belefér-e neki, valamint mennyi ideje van, az elvonulásra, 1-2 óra, 1 nap, netán hosszabb?
A legközelebbi park egy kevéssé forgalmas sarkába - ha városban laksz...
A kertbe - ha van "ilyened"...
Ha hosszabb időre szeretnél "elvonulni", akkor... Talán... Én a helyedben keresnék egy erdős helyoldalt egy kicsi házikóval... :-)
(Persze a Családnak írnék előtte pár megnyugtató sort, hogy most eltűnök egy kicsit, de semmi gond, majd jövök...)
További ajánlott fórumok:
- Ha a pénz nem lenne akadály hova utaznál?
- Mik a feltételei egy kisbaba örökbefogadásának? Hova kell fordulni?
- Nosztalgia... Régi mesék! Kedvencek.... Hova tűntek?
- Ha a macska mindig a talpára esik, a vajas kenyér pedig a vajas részére, akkor, ha a cica hátára kötök egy kenyeret hova fog esni?
- Mit tennél, ha a párod, aki a gyermeked apja, ütne, és nem tudnál hová menni?
- Terveztek-e az idén nyaralást, és ha igen, ki hova?