Hová menjek gasztroenterológiára? (beszélgetős fórum)
9. Karyka
2015. ápr. 13. 22:53
Attól hogy sokat megy a hasad meg nem tuti hogy lesz tükrözés. A Bajcsyban voltam én is a párom is. Egy dokinőnél voltunk. Rendes volt de sokkal aranyosabb embersegesebb az asszisztense.
Kicsit futoszalag érzésünk volt.
Párom hasmenése miatt teljes vérkép, ultrahang CT és allergia vizsgálat volt.
Jahn Ferencben nem ismerem a Gasztrosokat egy másik osztályon voltam nagyon kellemes csalódás volt a hozzààllàs
8. katus3
2015. ápr. 13. 21:51
Sziasztok! Azt mondta az orvos hogy mindkettőbe tud küldeni, döntsek. Csak sejtem hogy lesz tükrözés. Sokat megy a hasam, màs tünetem nincs, ezért kezdődik a kivizsgàlás.
7. 9b10f3d7ff (válaszként erre: 2. - Katus3)
2015. ápr. 13. 21:46
Én a Bajcsyt választanám. Ne aggódj, nálunk a kerületi SZTK-ban végzik, és szerencsére túl élte mindenki.
Egyébként meg orvosa válogatja, ki mennyire ügyes, az eszköz lejuttatásában, jó kórházban is lehet béna orvos.
Jó egészséget!
6. spann (válaszként erre: 1. - Katus3)
2015. ápr. 13. 21:40
Ahova beutal a körzeti orvos.
5. kisj
2015. ápr. 13. 21:18
Gondolom tükrözésre mész.
Ne félj, nem nagy ügy. (legalábbis az esetek 80-90%-ában)
4. katus3
2015. ápr. 13. 19:56
Arra gondoltam, hogy akik màr jsrtak itt, írnànak véleményt, tudnak ajànlani valakit...
3. 4c3a5e5783
2015. ápr. 13. 19:53
Egy a kuco a kemencevel.
2. katus3
2015. ápr. 13. 19:49
Lehetőségem van a Bajcsyba illetve a Jahn Ferenc kórhàzba is menni. Melyikről milyen tapasztalatok vannak? Eléggé félek. :-(
1. katus3
2015. ápr. 13. 19:48
Hovà menjek gasztroenterológiàra?
További ajánlott fórumok:
- Szerinted el menjek valaha is azzal a barátnővel bulizni vagy ahová éppen akar aki én velem nem jön sehová? Egyszóval mindig csereben hagy!
- Segítsetek, hová menjek egyedül pihenni belföldön?
- Visszatérő alhasi szúró fájdalom esetén hova menjek vizsgálatra?
- Vezetéknélküli telefont szeretnék vásárolni, újat, mit javasoltok, hova menjek?
- Túrázók, hova menjek kirándulni ahol útközben szép nagy tobozokat is tudnék gyűjteni?
- Hova menjek?