Segítsetek, hová menjek egyedül pihenni belföldön? (beszélgetés)
Annak ellenére, hogy már döntöttél, még leírom a véleményemet. :)
Én még Szegedet tudnám ajánlani. Ott el tud nézelődni az ember, és talán egy hétvégére is találsz elég kikapcsolódást. Hajdúszoboszló is szép, a strandján én is egyedül voltam, és egész jól szórakoztam.
Meg hát igen, a Balcsi is jó móka egyedül is.
Én múlt évben Hajdúszoboszlón voltam szintén egyedül.Nekem nagyon tetszett :) A strand is meg úgy egyébként.POnt akkor volt valami fesztivál, de egyébként csendes.Mindenképpen ajánlom.
De voltam Egerben is egyik évben-Szilvásvárad,Suzalajka völgy, Szépasszony völgy szintén maradandó felejthetetlen séták, élmény mindenképpen :)
Tatán a tónál is voltam már párszor.Szép környék, Parton sok sok szállás van, csand és nyugalom...csak néhány vadkacsa csinálja a hangulatot :)Tipikus relaxációs hely.
De ha esetleg ismerkednél és mégsem nyugalomra vágynál akkor Sopron-Volt fesztivál...hamarosan kezdődik 4-5 napos móka :) Én itt lakom, tuti megyek.Ilyenkor megmozdul a város, mindenki ismerős :P
Dobogókő
Bár hétvégén elég sokan járnak arra:)
Akkor ajánlom a Tengerszem fogadót, az Bánk-on
van, ott is van egy kellemes, körüljárható tó :)
gondolom sokat sem akarsz utazni.
utóbbi idők, legszebb Magyar helye a Megyeri tengerszem.keress rá google ban ha nem ismered.sárospataknál van, Borsodban.Egy jó túra ha a hosszú erdei úton mész, és szép is.
2.zemplén, sok szép várral, szép kilátással.
3.Bükk.hámori tó, szilvásvárad, igazán szép,pl a fátyol vízeséssel, ősember barlangja vagy a kilátó.
4.szarvas.nemrég nyílt az arborétumban a mini magyarország, megnéztem, tök jó, az arborétumban is jó sétálni.
5.balaton.egy kellemes bicikli túra, szép kilátás, örök emlék.
6.pest felett a Rám szakadék.Hosszú ls izgalmas túra.
kezdetnek ennyi:)
Menj el Tengelicre, az Orchidea hotelbe :)
Nekünk kellemes, csendes volt, egy tó van a kertben, konyha jó, és két medence van a szállodában.
Sziasztok!
Nagyon szeretnék valahol egy hosszú hétvégét eltölteni belföldön,nincs párom és igazából nincs is kivel mennem.Rám is fér az egyedül lét .Olyan helyet keresek ahol hegyek vannak,esetleg tó és csendes nyugodt ahol nincs nagy nyüzsgés.
További ajánlott fórumok:
- Ti hova mennétek belföldön nyaralni, kirándulni pár napra? Ha tudtok konkrét szép helyeket ajánlani...?
- Lefoglaltam egy buszos horvát utat, de egyedül még sincs kedvem menni. Menjek vagy maradjak szerintetek?
- Hova mennél belföldön egy hétvégére?
- Végre itt a nyár! Nyaralás, szállásfoglalás belföldön vagy külföldön?
- Szerintetek egyedül ciki belföldön elmenni valahova (pl. Eger, Miskolctapolca, Sopron) 3 vagy 4 napra?
- Utazásra egyedül menjek-e vagy sem?