Lefoglaltam egy buszos horvát utat, de egyedül még sincs kedvem menni. Menjek vagy maradjak szerintetek? (beszélgetés)
Unom-nak van igaza, csináljon mindenki amit akar, elvileg felnőttek vagyunk, és a felnőttek tudnak dönteni abban is, hol és hogyan akarnak ázni.
Vagy a pénzüket az ablakon vagy egyéb helyeken ki- és elhajigálni.
Én vagyok az optimista, mindig elhiszem, hogy más is azon van, hogy kicsivel jobbat igyekezzen kihozni az adott helyzetből is.
De van nekem saját problémám is, nem kell nekem a mások szórakozását szolgálni.
Nem vagyok pszichiáter.
Te mondtad, hogy vannak depressziósok. Én erre válaszoltam, hogy vannak, de azok nem szórakoznak.
Nem vagyok benne biztos, hogy sajnálni kellene őt. Nem is akar változtatni semmit, szerintem neki így jó.
Ő sajnálja saját magát, azt hiszem.:((
De lehet!
Ide sem bagózik, szóba sem áll velünk sem. Pedig kapott néhány kérdést.
Van, akinek semmi, és senki sem jó. :((
“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert amikor a lehetőség kopogtat az ajtajukon,
éppen a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
(Walter CHRISLER)
Nyaralni igen, de egy hétvégi buszos kiránduláson nem biztos, hogy az időjárás jó a fürdéshez.
Sokan mennek ám máshova is, mint a tengerpart. Azért, mert a tenger ott van, még nem kell belemenni.
És mi szépet láttál? Vagy az nem is számít?
Engem s sok szépség érdekel, nem az emberek, ha eljutok egy szép távoli helyre! ;)
Fotóztál?
Ezt már másnak is betettem, hátha bejön.
www.miitt.hu/magazin/olvas/budapesti-programok-egyedulalloknak-a-hosszu-hetvegen
MIT TEHETSZ, HA INKÁBB TÁRSASÁGBA MENNÉL?
Van egy klassz, több száz fős Budapest és környéki közösség, kb. 28-48 évesek, akik hetente több programon is összejönnek, hogy jól szórakozzanak és közben ismerkedjenek. A Miitt.hu közösségben minden hétvégén színes programok várnak, amiket a közösség tagjai együtt szerveznek. Nincs más dolgod, mint csatlakozni a közösséghez, és azonnal rendelkezésedre áll egy aktív, baráti közösség és hetente több különböző izgalmas program.
A hosszú hétvégékre is készül a Csapat. Naponta, folyamatosan kerülnek fel a listába az új, közös programok.
1
Miskolctapolca olcsóbb lett volna, de azt hiszem, oda sem ment.
A csuda se gondolta, hogy fürödni akar. Azt hittem, világot látni. De Miskolctapolcsán a rossz időjárás kevésbé lett volna zavaró...
Igazad van, más helyen voltam Horvátországban másik 45 emberrel együtt.
Nagyrészt a saját szavaidat adtam vissza a hsz.-ban, ha nem tűnt volna fel, és ítélkeztél, ha ez sem tűnt volna fel. :)
Na jah, önmagával szemben az emberek nagy rész nagyon-nagyon elfogult.
Mert ugye mindig minden a másik ember hibája.
Azt gondolom, Te alapban így álltál hozzá, ezért élted meg így.
Mit tudsz élvezni egyedül?
Hót komolyan kérdem!
Már meg is jártad Horvátországot? Az első hsz-ben azt írtad, 3 napja, hogy jövő hét végén mész.
Most akkor hogy is van ez? Vagy csak én nem értem?
Köszönöm, hogy leírtad.
A tenger hideg volt, beszélgetned nem sikerült. Oké.
És Horvátországból az a rész, amit az út során látni lehetett, milyen?
(Nem írtad, merre mentek, a tengerben fürdésről nem is volt szó.)
Ott voltal? Nem... Könnyű látatlanban ítélkezni.
Én beszélgettem többekkel is, de kivétel nélkül mindenki tavolsagtarto volt meg kimért.
Egyedül meg élvezni se tudtam, mert strandolni se lehetett a zuhogó esőben.
Azt gondolom, Te vagy az, aki kerva" sokat vár el, és mellette semmit sem ad.....
Van még ilyen csapattársad, nem vagy egyedül!
Képzeld el tavaly ugyanígy voltam hót egyedül, totál idegenekkel, a nagy része pesti", és kibézett szuper nyaralásom volt! Már a buszon cimbi lett a kétgyerekes anyuka, aztán a lakótársam két pót-anya volt, és mindenkivel kijöttem, a nevem szinte mindenki tudta, sose ettem egyedül, mert szerettek Velem enni, mindig volt társaságom, sétapartnerem is.
Te vagy az, aki így áll az emberekhez,
Te vagy az, aki várja a sült galambot, csak most elárulok egy titkot: azok nem repülnek.
Tudod ki az egész életed elrontója"!?: Te Magad!!!
Valószínűleg, azért tartod őket nagy nullának, mert az vagy, és lehet, sznob is. Azért nem tudsz senkivel beszélgetni, mert n em vagy partner kábé semmiben.
Nézd! Fogadd el, hogy a világ egy tükör.
Kipróbáltad a társasutat......
:DDD
Semmit se próbálunk, max a ruhát és cipőt megvétel előtt.
Az emberek csinálják a dolgokat, megélik az életet, nem kipróbálják.
Nem vagy társaságba való, és ezen csak Te tudsz változtatni, HA AKARSZ.
Ha meg nem, fogadd el, hogy a négy fal a legjobb barátod.
Kertétek, leírom... Sajnos csak erős csalódás. Rossz időt fogtunk ki, fürödni nem tudtunk, a tenger olyan hideg volt,mint a jég.
A társaság egy nagy nulla, tele Pesti sznob emberekkel. Igazából senkivel se tudtam beszélgetni.
Egyszer kipróbáltam az ilyen tarsasutat... Elég is volt! Inkább itthon alszom, pihenek, tv zek.
Mint a viccbeli kutya?
(A családnál minden nap megjelenik egy kutya, ápolt, kedves, de tartózkodó, nem fogad el, csak egy kis vizet, elgömbölyödik, alszik két-három órát, elmegy. A család nem tudja mire vélni, kis levelet erősítenek a kutya nyakára: A kutyájuk minden délután nálunk alszik! - Másnap jön a kutya, a nyakában a válasszal? - Teljesen érthető, nálunk öt gyerek van!)
Talán az útitársad sem aludhatott otthon nyugodtan?
Én nem is akarok aludni, mert úgy érzem elveszítek valamit, amit látni kell.
Voltunk egyszer egy olaszországi buszos úton. Egyik útitársunk végig aludta az utat, de még a városokban is csak aludt. Nagyon haragudtam rá, hogy akkor miért jött, aludni otthon is tud. Azt mondta, pihenni akar...
További ajánlott fórumok:
- Devizahiteles vagyok... Pereljem a bankom vagy maradjak csendben?
- Két rosszból melyik a jobb, avagy menjek vagy maradjak?
- Menjek vagy maradjak? Mit tegyek?
- Végrehajtó lefoglalt egy bankszámlát. Meg lehet szüntetni?
- Szombatra Bécsbe egy éjszakára keresünk valakit aki megvenné a lefoglalt szállásunkat! S.O.S
- Hol van azaz állatmenhely, ahol most több száz kutyát lefoglaltak?csivavát szeretnénk kihozni ha lehet.