Két rosszból melyik a jobb, avagy menjek vagy maradjak? (beszélgetős fórum)
Te szóltál be nekem.
A másikért hagyná el a mostanit,csak nem merte még az első hozzászólás megírásakor.Tanulj meg olvasni,drága:)
Talán mostmár,ennyi tanáccsal,bátorítással,a többi hozzászólást ne mszámítva,el tudta már dönten ia fórmunyitó,hogy mit is lép.
Éppen most olvastunk végig titeket :)
Nem költöznénk össze semmiképpen egyelőre.
Amikor Pesten éltem, még csak a lányom volt és hétközben a mamájával volt.
Nem a férjem nevelte, ő is dolgozott.
Úgy lázszik, akad egy megoldás, sikerült ma a nagyfőnökömmel, szeptembertől Angliába mehetek dolgozni.
Csak azoknak,akik élvezkednek a másik dolgain:)
Te miért is élvezkedsz itt?:P
Jajj má' te nagyon figyelmes!!!!
"Még mindig vár, hogy én is megtegyem, de félek. . .
A férjem zsarnok mód uralkodik rajtam, szeret, de nincs levegőm.
Ha kilépek, elveszi a gyerekeinket, az biztos, jó munkahelyem van. . . nem halnánk éhen, tudnék venni saját lakást is. "
Ne legyél már ennyire kötözködő, itt osztod az embereket, közben mindenkinek beolvasol!!! :D
A kezdő hozzászólás.Fél elhagyni a mostanit a másikért.
Olvass,mielőtt firkálsz valamit.
Vagy inkább te vegyél vissza:P
Te a zsuzska vagy amúgy? Szerintem igen:),akinek az x-ek vannak a neve mellett.
Nyugi, nem értetted a szituációt, ennek volt előzménye. :D
Bocsánat, és egy kicsit vegyél vissza. Köszi.
akinek nem inge,nem veszi magára...:)
Nem lehet,hogy fogalomzavarral küzdesz?:)
Mandala nem én vagyok. Immáron 2x kevertél minket össze. :)
Lehet, hogy hasonló a stílusunk, de feltűnt volna, ha én valakivel együtt élek. :D
Maradjunk a fórum témájánál:)
Én a férjemet hagytam el egy ember miatt,akibe beleszerettem,de én nem évekig szeretősködtem,hanem egy hónap után elköltöztem a férjemtől,aztán békében el is váltunk.Gördíthetett volna akadályokat elém,nem tette.
Aki miatt elváltam,róla derült ki,hogy hamar beleun egy-egy kapcsolatba,és keresi a következőt.
Ezért tanácsolnám a fórumnyitónak,hogy ha sikerül is megbeszélni a mostani párjával a válást,még akkor se ugorjon fejest a másikkal a kapcsolatba,hanem maradjanak meg találkozós szinten,és a hölgy egy kicsit éljen egyedül is,önállóan,úgy hogy ne kelljen senkitől se függnie.
Közben kiderülne,hogy tényleg összetartoznak e ezzel a másik férfival,aki miatt el akarja hagyni a párját.
További ajánlott fórumok:
- Menjek vagy maradjak? Mit tegyek?
- Menjek vagy maradjak?
- Menjek vagy maradjak? Szeretem a férjem,de felmerült a kérdés, hogy tényleg erre kell-e feltennem az életem.
- A párom elveszíti a munkahelyét, sok a hitele, amikor én elhatároztam, hogy elköltözök tőle...Maradjak vagy menjek?
- Lefoglaltam egy buszos horvát utat, de egyedül még sincs kedvem menni. Menjek vagy maradjak szerintetek?
- Maradjak vagy menjek?