Utazásra egyedül menjek-e vagy sem? (beszélgetés)
Jó ötlet! Nincs annál szörnyűbb, mikor ott lődörög mögötted, láthatóan minden baja van, mintha temetésen lenne, tipródik. Ha már 2 dolgot megnézek, azt mondja: mi van, kell vagy nem kell, vedd meg, azt' menjünk. Ruhát venni húsz éve NEM jöhet velem, nekem ez nem hiányzik.
Érdekes, amúgy meg be tud vásárolni, rendszeresen megteszi, de csak amit ő akar.
Még a férjemmel is csak a buszon megyünk együtt, aztán mindketten amerre akarunk.
Régen sokat jártunk az Inters.ba, de ott is szigorún külön; órákat egyeztettük, s megbeszéltük, hogy 40 perc múlva a zöldségosztálynál találkozunk. Aztán összepakoltunk 1 kocsiba, ő beállt a sorba, én meg kimentem a kocsihoz.
Simán mehetsz.Én évek óta egyedül kirándulok.
Pestre.Állatkertbe,Dunára,Balcsikra mindegy.
Akkor indulsz amikor akarsz oda ahova akarod.Azt eszel szol amit akarsz.Nem kell alkamazkodni senkihez mikor induljatok.Ez nem kell,az nem kell,erre ne menjünk,ide ne üljünk stb.
Sokkal szabadabb vagyok így szeretek arra menni ülni ahova teszik :)
Ne izéjj már
Azt nem te döntöd el hanem rajtad kívülállók. Ha senki nem szólít le az se jelenti azt hogy ronda lennél. Ez butaság pontosabban gátlásosság
Rázd meg magad :)
Tanultatok belőle, gondolom. Még egy sima hétköznapon is mások az igények, nem még nyaraláskor.
Egy házaspár ismerősünknél minden nyáron vita van, mert a nő a várost szereti, a férje meg lazít egész nap a parton.
A bankkártya óta megoldódott a problémájuk.:))
Nem tudom több napra megtenni, mert nyárra is van már közös propram,sőt lehet, hogy m.korsárban/ hordozóban visszük a macskát is. ( senkink nincs, akire rá lehetne bizni. ) Te érted, miről beszélek, akármennyire is kedves a család és az együtt töltött idő, jó lenne néha egy kis egyedüllét
Ezért írtam, hogy FI örüljön, ameddig csak a maga ura és akkor és odamegy, ahova akar.
Ezt még most is nyugodtan megteheted! Én pl. ha bemegyek a városba, akár venni is valamit, vagy csak sétálni, fagyizni, kifejezetten egyedül megyek.
Lenne 3 ember, aki jönne velem, de nem szeretem, mert ha már ketten vagyunk, biztos akar a másik olyan helyre menni, amit én 10 percig sem bírok ki. pl. anyagok vásárlása, mert egyik varratja a szoknyáit, ruháit.
Ha már elmegyek otthonról, akkor is érezzem jól magam.
Fiam mikor ismerkedi akart hogy legyen barátnője, arra panaszkodott hogy nincs hol ismerkedni. Mindenhova barátnővel, vagy csapatosan mennek a lányok, akinek társasága van, ahhoz nem lehet odamenni.
Szerintem bátran mehetsz egyedül bárhova. Még neked is megtetszhet valaki.
Néhány évvel ezelőtt nekem az volt a leggyönyörűbb legszebb tervem, hogy 3-4 napra elutazok távol a családtól macskáktól, nem kell főzni, vásárolni, inkább én sem eszek és nézelődhetek kedvemre, ami engem is érdekel ( a családot természetesen nem )
Sajnos csak terv maradt, de gondolatnak csoda szép volt, még most is jó visszagondolni.
További ajánlott fórumok:
- Sok súlyfelesleggel küzdők...Nem vagyunk egyedül!!!
- Adva van egy ötbetűs szó, egy betűt elvéve vagy hozzáadva írjuk be a következőt! Egyedül is játszható!
- 90 naposban kezdő vagyok és egyedül vagyok. Jön velem valaki?
- Szülés? egyedül vagy az apukával?
- Egyedűl vagyok itthon és félek. Normális ez? Más is van igy? Én félek egyedűl lenni.
- Ti hogyan tudtok elaludni félelem nélkül, ha egyedül vagytok éjszaka? Mit tesztek annak érdekében, hogy ne féljetek?