Horoszkóp. Hiszel benne? (beszélgetés)
Az általános horoszkópban hiszek, amikor leírják, melyik jegyre mi a jellemző, milyenek a tulajdonságaik, stb....
(ez természetesen nem a napi horoszkóp, vannak ilyen könyvek is, amelyek nagyban jellemzik a jegyeket.)
:)) Miért pont én vagyok a kivétel?
Lehet, hogy nem is vízöntő vagyok? :))))
Igen, a személyes horoszkóp jön be a leginkább, az általánosban több eltérést tapasztaltam.
Több félét szoktam nézegetni és általában magamra ismerek
egyébként már írtam, hogy (szerintem) azért van ekkora sikere mert hízeleg. Másrészt meg ad egy támpontot a másik megismeréséhez amire annyira vágyunk. Hisz ki ne szeretné tudni mivel vágodhat be a számára fontos egyénnél, vagy hogyan kedveskedhet a párjának? Kár, hogy ez nem egy jó használati útmutató, nagyon félre lehet ismerni így embereket.
de tudom, hogy a lelkes hívőket semmilyen racionális érv sem tántoríthaja el, úgyhogy csak megint fostam a szót de hát ez egy fórum, nem? :)))
Nem és utálom is.
Ismerősöm kisgyereke az oroszlán jegyében született nála szelídebb gyereket még nem is láttam, igazi kisangyal. És rengetegszer mondja rá, hogy kis agresszív, félek azért mondja ezt mert ő nagyon hisz a horoszkópban. Félelmetes.
Én hiszem és szeretem is a horoszkópok személyiségjellemzős részét.
A napi leírásokat viszont baromságnak tartom.
Ez egy tökéletes hozzá állás! :)))))
Tetszik:)
Minden nap elolvasom.
Ha jót ír és "bejön", akkor hiszek benne.
Ha nem jót ír, vagy nem jön be a jóslat, akkor nem hiszek benne.........
valamikor igen valamikor nem!
de sok minden ugy történik, sok dolog nem! föként ha éppen anyukám horoszkopja igaz rám ,és az enyém rá!
én dec.24-én születtem, anyukám nov.23-án
További ajánlott fórumok:
- "Madja" látnoki jövendölés. Hiszel benne?
- Miért ciki Istenben hinni, és miért menő szellemekben, horoszkópokban és minden egyéb, hasonlóan bizonyíthatatlan valamiben hinni?
- Te hiszel a horoszkópban?
- Vízérsugárzás. Hallottál róla? Hiszel benne? Védekezel ellene?
- Tudod mi az a Gua szám? Hiszel benne?
- A színek gyógyító hatása! Hiszel benne?