Hörcsög tulajok (beszélgetés)
sziasztok!
Szeretnék tőletek segítséget kérni, hogy ti használtok a höriteknek sarok wc-t, vagy csak a forgács van a ketrecben?
csak azért kérdeztem, mert gondoltam, hogy tennék be a hörinek wc-t, hogy ne kelljen olyan sűrűn forgácsot cserélni alatta. höri még nincs, csak apránként veszem meg neki a dolgokat a tartáshoz.
Sziasztok!
Most hoztam létre egy aranyhörcsög rajongó csoportot, ha van kedvetek csatlakozzatok :)
Szeretnék majd kvízeket, höri szépségversenyeket csinálni ha már elég tagunk lesz.
A fém keréknek kevésbé van hangja.
Keresd meg a Karfiolhamster tenyészetet, gyönyörű kézhez szoktatott apróságaik vannak, mi is ott vettük.
sziasztok!
én is szeretnék törpehörit, és kérdezném, hogy nem lehet valahogy megoldani, hogy ne legyen hangja a keréknek?
Szíriai aranyhörcsögöt (a klasszikusat)szeretnék. Tudna valaki segíteni?
Köszönöm
Sziasztok!
Én is boldog höritulajdonos vagyok, kis hófehér, szürke csíkkal a hátacskáján. Linzikének hívják. Ő az első hörim, csak sokáig velünk maradjon!!
Anyunak van egy dzsungáriai törpehörcsög párja. Született nekik hét kölykük. (Eddig volt a "happy" rész.)
A kicsik sokáig szoptak, nem is mozdultak ki anyjuk mellől, hiába volt nyitva már a szemük is. (Mikor nekem voltak kicsi hörcsögeim, már akkor kijártak, amikor még szabad szemmel azt se lehetett látni, hogy résnyire nyitva van a szemük.) Későn kezdtek el normál kaját enni. Valószínűleg az anyjuknak nem volt elég teje, mert a hörcsögök soványak voltak. Azután elkezdtek végre enni, de soha nem volt az, amit én másik alomnál mindig tapasztaltam, hogy már amikor zörögtem, rohamozták meg a tálat sáska módjára és három perc múlva már ott semmi nem volt. Azért cseperedtek.
Viszont a hét hörcsögből háromnak olyan a szőre, mint ha egy "fodrász belenyírt volna", foltosan hiányos. Ők kisebbek is, de élénkek, játékosak, nem vakaróznak, viselkedésük normális.
A kereskedésben azt mondta az eladó, hogy vagy valami bőrbetegségük van vagy vitaminhiányosak. Az állatpatikában az utóbbi mellett tettek voksot.
Mind a két helyen látták őket. Az hogy a patikában orvos volt-e, nem tudom. Mondtam anyunak, hogy vigye el őket állatorvoshoz is, de még nem voltak. Nem hiszem, hogy fertőző betegségről lenne szó, mert a többi hörcsög bundája csodaszép.
úúúúúúúúúú nekem volt hörcsögöm 5 is összesen, mert 3-at meg kellett mentenem unokatesómtól... mindenesetre annyit tudok, hogy egynemű hörcsögök ha nagyok, tépik egymást...megölik egymást hogy konkrét legyek.
a piciknél van egy velük született betegség. amelyiken kijön, az sajnos elpusztul, első hörcsögöm igy veszítettem el... vittem pedig orvoshoz, szurit is kapott, mindennap takarítottam, ment a hasa rettenetesen, mindig kapott almát meg vizet is a táplálékon kivül, mert féltem hogy kiszáradhat. de nem száradt ki szerencsére.
a kicsiket megeheti az anyjuk, vagy az apjukat eszik meg az anyjukkal együtt, vagy az anyjukat az apjukkal együtt.
mindenféleképpen külön kell őket szedni pláne ha megszült az anyuka. bár szülés nélkül is megeheti az egyik a másikat...
Igen, ilyet, és nem szeretik. :S
Szerintem szabad linkelni... Legalábbis képet biztos.
Hát, ha már annyira kicsi korban elvesztette, hogy lehetséges az is, hogy így született, akkor nem hiszem, hogy a tesókák voltak. Az apa bent volt a szüléskor?
Így érthető, hogy megtartottad. :) Együtt akarod tartani a mamával? Én még nem próbáltam, de láttam olyat más tenyésztőnél, hogy anya-lánya hónapok óta nagyon jól elélnek egymás mellett. :)