Hoodia spray-től késhet a menzesz? (tudásbázis)
Szia! Nekem is késett két hónapban is, bár eddig nem hoztam összefüggésbe. Ha meggondolom, időben is egybeesett a használatával. Sőt, az egyik hónapban olyan kevés volt, mint ha nem is jött volna meg rendesen. De a rákövetkezőben rendeződött.
Hmmm.
Közben egy hónapig szedtem a P57-et is (napi 1x + 1-2 adag spray). Miután elfogyott, és éppen semmim nem volt, akkor jött meg rendesen.
Most, hogy a P57-et kivonták, a Gorondiivel próbálkozom.
életmódváltásféleséggel.
Kevesenbb kenyér, süti chips kóla, stb... tésztát is csökkentettem, a rizst is egyszóval mindent!
Mozgás: sok séta, néha lötyögés=futás, biciklizés, torna... Mindig csináltam valamit...
De 71 kilóról nem mozdulok, jó lenne ha 6-sal kezdődne a súlyom...
30 kiló után már az ember tud valamit :)
A sütemény abszolút el kellene felejteni egy kis időre, ha csinálsz is, ne egyél belőle... :S
Éjjel nem kellene enned, utoljára lefekvés előtt 3 órával egyél utoljára... Ha 10kor fekszel, akkor 7kor vacsi, vagy fél7... De utána ne egyél...
Ha nagyon éhes vagy, foglald le magad, vagy igyál citromos vizet!
mindig farkas éhesen ébredek,de ez akkor is igy van ha nem diétázok.
Volt mikor a süteményt felváltottam almára,vagy narancsra,de ez sem jó végképp nem kellene éjjel enni.
Nagyon köszi amúgy a jó tanácsot,látni hogy jártas vagy benne:)))
Az éjszakai nasik miatt van a gond... Meg az édesség.. Te ezt nem érzed, de belül a szervezeted igen... Még ha nem is látványosan, de elkezdted szépen raktározni visszafele a dolgokat, amiket nagyon nem kellene...
Nem úgy hízik az ember vissza, hogy napi 10 deka plusz, 10 nap alatt 1 kiló.... Ha 1 hónapig helytelenül étkezel, akkor marad meg tartósan a többlet, ami nem salak...
Ha nagyon nasizhatnékod van, akkor répát egyél, vagy paradicsomot, diót, bármi mást, csak ne cukrosat! Nincs energiafelhasználás, nem tudod átalakítani a cukrot éjjel, ezért ennek a nagy része szépen elraktározódik benned...
Szoktál éhesen ébredni?
Mennyit fogytál tőle?
Mennyi ideje használod?
További ajánlott fórumok:
- 8 napja lett vége a menzeszemnek és most köztes vérzésem van. Mitől lehet?
- Fogamzásgátló abbahagyása óta nem rendeződött a menzeszem és 90 napnál is több idő óta semmi. Most pár csepp. Mi lehet ez?
- December 8-9-10-ére nem várt menzesz
- A Bromocriptin szedésétől késhet a menzesz?
- Meddig tarthatnak az Escapelle tabletta mellékhatásai? Később előjöhetnek? Késhet tőle a menzeszem?
- Hüvelygyulladás miatt késhet a menzeszem vagy ez nincs összefüggésben?