December 8-9-10-ére nem várt menzesz (beszélgetés)
Igen egyenlőre erre kaptam, elsőnek lassan kezdi az adagolást a dokim, egyenlőre 1 szem aztán azt mondta meglátjuk mikor kell emelni. Merckformint írt fe a doki, amit elméletben már a rendes cukor betegek szednek, de ettől tudok majd állítólag fogyni.
Arra tudnak adni valamit?
Nekem ma lett eredményem. Vércukor jó éhgyomorra, terhelésnél se leng ki nagyon vészesen, viszont az inzulinom az eget veri..
Ez nyáron volt, azóta már dolgozunk a kistesón, remélem hogy most mégis összejött mert még sehol semmi jele hogy megjönne, igaz tegnap volt 2 cseppecske vér, de csak amikor pisi után megtöröltem magam, azóta semmi!
Sajnálom, de egyben kívánok sok sok sikert és kufircolást :)
Szerintem is van akkor esély rá!
Hát persze, hiszen nem vérzel. Szorítok :)
lányok azóta sincs semmi vérzés, szerintetek bízhatok még benne!?
És akkor otthon lehetnétek az ünnepekre! :)
Hivatalosan karácsonyra. :)
De szerintem 17-én jön. :)
Tudom miről beszélsz! Még mielőtt diagnosztizálták volna nálam elkezdtem fogyókúrázni, szerencsére gyógyszer nélkül is sikerült,leadtam 30kg-t. Most diétát tartok hellyel-közzel...
Mivel korai vetélés volt, így azt mondták a köv menszi után próbálkozhatunk! Júli közepén volt a vetélés
Pécsre járok. Hétfőn lesz cukor eredményem, akkor tud többet mondani a dokim. Hát kiváncsi vagyok mit tud a doki kezdeni velem, bár a menzeszem nem volt annyira problémás gyógyszer előtt, vagy 1 hónapban 2x vagy 1-2 hetes csúszásokkal de mindig meg volt. Soha nem volt gondom hogy hónapokra elmaradt volna. A legnagyobb gondom talán az hogy nagyon hullik a hajam most ismét f.gátló elhagyása utána, és hogy nem tudok fogyni pedig lenne miből.
A szonográfus esküszik, hogy kisfiú :)
Pestre Mensmentisbe, Tűű dr.-hoz. Te?
Igen, akkor Neked még kell idő, hogy beálljon a ciklusod.
Igen az f.gátlót hagytam abba 1 hónapja. Te hova jársz amúgy dokihoz?
A fogigátlót hagytad abba 1 hónapja?
Nekem is van mindkettő..
Nem mert nálam sajnos más a helyzet. 1 hónapja hagytam abba a gyógyszert, Pco-s vagyok ma voltam cukorterhelésen mert IR gyanús is vagyok.. Szóval nálam a teszt felesleges pénz kidobás lenne egyenlőre sajnos.. De rajta vagyunk a témán :)
Jajj nekem csóri pasik:-)) Mennyi nő van itt ezen az oldalon aki mind teherbe esne:-)) Jézus atya úr isten! 6 millió száz ilyen fórum:-)
Én 14-re nem várom, de hajrá-hajrá Csajok!:-)
Nem csináltál még tesztet?
Nagyon aranyos vagy és köszi a bíztatást! Kisfiú vagy kislány lesz?
Semmi baj, én kérdeztem! Biztos nem ürült még ki a szervezeted. Nem mondta doki, hogy meddig normális ez így?
Én se várom, már meg kellett volna jönnie hétfőn, a hasam fájdogál a mellem iszonyat érzékeny.. pár nap és úgy is megjön..
Ó, szegény :(. Vetélés után biztosan más, attól tud borulni a ciklus.
Remélem, mielőbb rendbe jönnek nálad a dolgok.
Én már annyi gyanús és furi menszit produkáltam a nyári vetélésem óta! Már egy havi gyedem összegét tesztekre költöttünk kb
Milyen nehéz kivárni a nem várt időt...
Pixi, én nagyon hasonló cipőben voltam, inszemre vártam már, a következő ciklusnál következett volna, nem is nagyon reménykedtem (na jó, amennyire az ember tud nem reménykedni), és aztán késett napokat. Újra reménykedni kezdtem, majd megjött. 5 napig vérezgettem. Aztán elmúlt, rendes vérzés nélkül. Aztán pozitív lett a teszt. Aztán... 9. hónap most.
Kívánom, hogy nektek is mielőbb jöjjön össze!
Amiért írtam, leginkább az, hogy ha kicsit gyanús a menzesz, azért lőjjetek el még egy tesztet a végén. Nekem Utrogestant kellett szednem azonnal, fontos a hormonpótlás, ha szükség van rá...
még nem jött meg rendesen, de 3 hónapja így kezdődik! Kicsi vérzés, utána abba marad, majd barnázás, majd elönt! :S
Bocsi hogy így leírom kerek perec
Hát ja! Ez sem mindegy!!
Megjött rendesen, vagy még csak pecsételgetés van? Hátha van még remény!!
További ajánlott fórumok: