Honnan tudom, ha valaki válaszol a hozzászólásomra? (tudásbázis)
Van olyan az adatlapodon az Interakciók fül alatt, hogy Összes hozzászólt téma
Én ezt tettem a kedvencek közé, illetve a kedvencek sávba igy egy kattintással tzdom ellenőrizni irt-e valaki adott fórumba utánam. Ha igen benézek, hogy nem nekem szólt-e.
Nem megoldhatatlan.
Programot kell írni rá.
Más portáloknál működik.
Ok, köszönöm a válaszokat, akkor tehát a kedvenc a megoldás :-)
kár hogy másként nem megy, így sok lesz a kedvenc és követhetetlen lesz egy idő után attól tartok :-O
Ekkora forgalmú?? A nőklapja cafe (ahol szintén fórumozok) is van ekkora forgalmú, ha nem nagyobb, ott mégis megoldották ezt a kérdést :-)))
Sziasztok!
Indítottam is már témát, meg válaszoltam is egypár fórumban, de még sosem kaptam üzenetet, hogy valaki válaszolt nekem :-O
tényleg végig kell néznem minden alkalommal az összes általam hozzászólt topikot, hogy nem kérdezett-e valaki valamit? :-O
(a minap is két vagy három napos késéssel válaszoltam egy ügyben, mert nem láttam hogy kérdeztek).
Szóval honnan lehet tudni? még nem vagyok elég járatos a hoxa honlapon, azért kérdezem, hátha valami elkerülte a figyelmem.
Köszi előre is a segítséget!
További ajánlott fórumok:
- Miért nem válaszolnak a hozzászólásaimra?
- Hogyan tudom kitörölni a hozzászólásomat?
- Az origóról már kétszer tiltottak le, nem tudom miért, ki tudja hogy lehet visszamenni a hozzászólásokba.
- Hogyan tudom törölni vagy töröltetni, ha kiírtam egy fórumot és nem szeretném, ha tovább itt lenne, és írnának még hozzászólást?
- Hogy tudom Facebookon tiltani az összes ismerőst, hogy ne lássa a bejegyzéseim vagy ha hozzászólok dolgokhoz?
- Az IWIW-en hozzászólt valaki a képemhez, de mire megnéztem már törölte magát. Így már soha nem tudom meg ki volt az? Tud valaki segíteni?