Miért nem válaszolnak a hozzászólásaimra? (beszélgetés)
Ez nem biztos. Én pl. eleinte nem szóltam semmit, ha úgy éreztem, hogy pont azt írták, amire gondoltam. Akkor minek szaporítani a szót?
Fórumot már én is nyitottam, de arról később kiderült, hogy van már olyan, ezért nem szóltak az enyémbe. Érdemes jól körülnézni, ha beszélgetni akarunk.
Mert ez a hely olyan, mint maga az élet:
Az emberek nagyrésze sz@rik a másikra, csak a saját élete, gondolata a fontos.
Emiatt aztán csak akkor válaszolnak, ha kérdeznek, vagy ha okoskodni akarnak és ellentmondanak, vagy ha jólesik nekik, hogy jól földbe döngöljenek.
Akkor meg már nem is olyan jó, hogy válaszoltak.
Biztos nem volt gyerekszobájuk..:)
Vagy ha volt, nem jól rendezték be..:(
Keress meg engem a fórumokon, én válaszolok neked:D
Ne bosszankodj, árt a májnak és az epének..:(
Ők is megkapják, amit megérdemelnek! Meglátod!:))
Semmi nem történt, csak elfelejtette megköszönni. Nézz meg egy párat, és láthatod, hogy máshova válaszolgat, sőt olyan is volt, aki hasonló témában új fórumot nyitott.
Csak ezért bosszant.
Titeket nem bosszant, hogy ha nem az fejezi be a fórumot, aki kiírta?
Ezzel finoman arra akarok célozni, hogy az illető felteszi a kérdést, válaszolgatunk neki a legjobb tudásunk szerint - ő meg annyit nem tesz, hogy legalább megköszönje, vagy megírja, hogy mi lett a feltett kérdésére a válasz (pld. párkapcsolatos, vagy egészségügyi témában).
Engem bosszant!
Köszi a reagálásokat! Együttérzésnek veszem! Igazán jólesik! Az egész család kikacagott, nekem meg csak sajgott...
Mostmár jól vagyok!
Üdv mindenkinek!
Szia.
Jó munkát!
Egyszer én is hasonlóképpen jártam, bár nem estem el, de a nadrágom valahogyan rákerült a kaktuszra.
Szedegettem ki én belőle a tüskéket, de maradt benne így is, meg mosás után is, pár darab, és két oldalt, a combomon egy ideig éreztem szurkálást..... :)
Kedves Lányok, Fiúk!
Végig olvastam az egészet az elejétől!
Igazán jót mulattam!
Köszi Nektek, szükségem volt rá, mert fél órája szedtek ki egy csomó kaktusztüskét a se...mből. Ez teljesen komoly, véletlenül beleültem egy csomó kaktuszba, mert elvesztettem az egyensúlyomat és elestem....
Na most nevessetek! Remélem, én is megmulattattalak benneteket! :)
Milyen hülyeségeken tudtok veszekedni:)
Vagy ez az új dühöngő topik?:)
az nem szó, hanem mondat.
persze hülye vagyok nyelvtanból, ez csak egy megérzés.
További ajánlott fórumok:
- Sok a téma de kevés a hozzászólás, miért?
- Miért nem tudnak válaszolni ilyenkor?
- Miért nem válaszolnak rögtön?
- Az origóról már kétszer tiltottak le, nem tudom miért, ki tudja hogy lehet visszamenni a hozzászólásokba.
- Miért nem írja ki a fórumoknál azt, hogy hozzászóltam?
- Ha valaki töröteti magát a fórumról, miért tűnnek el a hozzászólásai is?