Miért nem tudnak válaszolni ilyenkor? (beszélgetés)
Én rugózok rajta?🤣
És te?
A bántás legkisebb szándéka nélkül kérdezem: jó ez neked, hogy napok óta ezen kattogsz?
Ezer oka lehet annak, hogy nem válaszol. De ha csak simán bunkó, akkor sem éri meg az energiát. Legalább tudod, hogy viszonyulj hozzá.
Nincs hivatalos csatorna, nem tudom miért kell ezen rugózni.😅
Nem vártam, hogy azonnal írjon. Ha délután 4-kor ír vissza, hogy oké, akkor sincs semmi, mert legalább reagált.
Reggel 7-kor? Nem ért volna rá akkor, mikor beér a munkahelyre?
Nincs hivatalos munkahelyi kommunikációs csatorna?
Megadta neked az elérhetőségét, ha bármi gond van a munkahelyen, akkor keresheted?
Sajnos velem is előfordul, hogy csak ránézek az üzenetre, de olyan helyzetben vagyok, hogy nem tudok azonnal reagálni, később pedig elfeledkezem róla. Pedig általában reagálok rá.
Persze, van, aki nem így "működik". Ezt én se szeretem.
Tévedsz, ha nyom egy like jelet, még az is oké lett volna.
Egyébként meg, amint azt leírtam jóban voltunk, kimondottan kereste a társaságomat néha, tehát nem volt okom feltételezni, hogy nem kedvel.
"tiszteletben"
Az egesz gyors gepeles, es esnyomtam a kuldesre.
Egyetertek.
Volt egy hulye fonokom, konketan az uzletvezeto, tehat mindenert es mindenkiert felelt, neki volt olyan hulye szokasa, hogy megkerte pl. a konyhafonokot, hogy irjon ennek, annak (amig az nem sokalt
be, es mondta meg, hogy neked is van telefonod). Nem is az asszisztenset.
Es amikor valaki beteget jelentett, uzenetet irt, hogy nem mennek-e korabban. Epp nem hallottam a telefont, es orakkal kesobb olvastam csak, amikor a beosztas szerint mentem. Ha hiv, azt valoszinuleg meghallottam volna, es mentem volna besegiteni. Igy szivott az egesz csapat.
Én sem mindig válaszolok rögtön, látom a telefonon, feljön az üzenet, más dolgom van, nem fontos, aztán meg jön egy másik, hogy megoldódott, akkor meg már minek. Ettől még rohadtul nem vagyok bunkó
Sokan ráadásul okosórán olvassák olyan helyen, ahol nem tudnak válaszolni. Ugyanúgy olvasottnak látszik...
Szerintem a viber általában nem a munkahelyi kommunikáció helye. Ha mondjuk szabadságon vagyok (lehet, hogy a kollegád is ott volt, csak nem tudtál róla?), akkor a magán számomon csak a főnököm kereshet.
Ha munkaügyben keresnek kollegák azt a céges email rendszerben tegyék! Ott majd találkoznak az automatikus válasszal: Ha visszajöttem válaszolok vagy ha sürgős keres Lutz Gizit.
Te….
Én meg nem, illetve attól függ. Szerintem nem ezen kellene lovagolni.
Dehogy kereste. Le se kakkantotta...
Sokan elvéreznének a PISA teszten, képtelenek értelmezni egy összetett mondatot, felfogni, hogy nekik szól, sőt helyzetnek megfelelően reagáljanak.
Inkább mondd el neki szóban, élőben más.
További ajánlott fórumok:
- Ti mit válaszolnátok erre?
- Miért nem válaszolnak a hozzászólásaimra?
- Miért nem válaszolnak rögtön?
- Letört felső maradandó metszőfog 8 éves gyermeknél, ilyenkor mit tudnak tenni?
- Hol tudnék ingyenesen, interneten keresztül jogi tanácsot kérni? Olyan weboldal kellene, ahol válaszolni is tudnak.
- A nyuszik meg tudnak fázni? Ti miben szállítjátok őket ilyenkor illetve télen?