Ha valaki töröteti magát a fórumról, miért tűnnek el a hozzászólásai is? (tudásbázis)
9. 06bfdda89d (válaszként erre: 8. - Megryan)
2011. febr. 26. 23:33
Érdekes...de lehet,hogy ő kérte így,nem?
8. megryan
2011. febr. 26. 22:44
Tiszta káosz a topic, a 8. hozzászólása írja, hogy válasz a 13. hozzászólásra, ez meg érdekes lenne. Szóval törlődött csomó hozzászólás.
7. megryan
2011. febr. 26. 22:41
itt eltűntek az indító, juniperus hozzászólásai.
Mégis ott van, hogy X válaszolta juniperus 18. hozzászólására, de a 18.-nál Y hozzászólása van...
6. 06bfdda89d (válaszként erre: 1. - Megryan)
2011. febr. 26. 22:39
Ez érdekes.Tudnál linket hozni,hogy konkrétan miről van szó?
5. megryan (válaszként erre: 4. - 80ASIQ)
2011. febr. 26. 22:39
Én is erről beszélek, egyszerűen nem értettem a topicot, mert eltűntek belőle z indító hozzászólásai. És mivel műtét utáni étrendre kért tanácsot nem hiszem hogy csúnyákat írt volna...
4. 80ASIQ
2011. febr. 26. 22:34
Sok olyan nevet látok a hozzászóláésok között, akik már nem tagjai a portálnak. Számomra meglepetés a címben feltett kérdés, lehet, hogy most már úgy van? Vagy kérheti az illető, hogy töröljék az összes hozzászólását? Mert netán olyat írt amivel lebukhatna valaki előtt?
3. gyöngyszemü
2011. febr. 26. 22:25
Az nemszokott tőrlődni, hacsaknem kitíltották mert csúnyákat írt..
2. megryan
2011. febr. 26. 22:25
ez eddig nem így volt. Most azt tapasztalom, és gyakran nem is lehet kibogozni egy topicot, mert eltűnnek hozzászólások, amikre mások már reagáltak.
1. megryan
2011. febr. 26. 22:24
Ha valaki törötteti magát a fórumról, miért tűnnek el a hozzászólásai is?
További ajánlott fórumok:
- Ide írj, ha máshoz nem tudsz hozzászólni!
- Adj hozzá mindig annyit, ahányadik a hozzászólásod lenne!
- Elgondolkodtál már azon, hogy a fórum hozzászólások alapján bárki részese lehet az életednek?
- Legyen a Tiéd az utolsó hozzáSZÓlás
- Szerintetek már nem vagyok neki olyan fontos? /Bővebben az első hozzászólásban/
- Hogyan lehet a hozzászólásba sziveket beilleszteni?