Honnan tudod, hogy megcsal...?! (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Helloka!!
Hú,nagyon megértelek!
A nickedet nyugodtan elfelejtheted,mert nem vagy az.,ahogy egyikünk sem.,aki hasonló kínokkal kűzd.
Rám azt találta mondani a kedvesem,hogy paranoiás vagyok,mert a kérédsek csak jönnek,jönnek,és én is érzek valamit,ami nem hagy nyugodni.
Lehet,hohy ez mind a mi belső bizonytalanságunkból fakad,nem tudom.
Én kb. 1 hétig tudok örülni,várni... aztán eszembe jut,hogy elment a nejével biciklizni,és elindul a lavina,utána már látni sem akarom,kérdezem,faggatom,de nem hiszem,amit válaszként kapok.
Viszont nálatok neki lenne min agyalnia,neked van férjed.
Az agyalás megrontja ám a kapcsolatot is,én ezt is megkaptam.
kikernem a véleményeteket ...szerintem a pasim megcsal mert sokszor felteszi a kerdest h megcsalom e meg azt is h kikel mek el bulizni.....és az nan gyanus volt h egyszer megvt bexélve vele h meddig marad nála aztán egy sms jött neki és már nem addig marad amediig az előbb vt......azzal a kifogással jött h ma van az apja szülinapja de ez nem igazz mert eddig mindig előre megmondta h mikor van a családtagjának a szülcsije később mikor jött neki megint sms akkor ládtam h az jött neki h mindjárt indulok...és az a gáz h akk nem ládtam h kitöl jött az sms...meg nan furán viselkedi mindig ha nem csörizem vixa mikor ő csörget vagy nem irok neki akk rögtön azt hixi h haragszok vagy dobni akarom...segitsetek:(
n tok mit tenni..:(
Sajnos az én párom is tartja a kapcsolatot az első komly kapcsolatával, akivel 7 évig volt annó. Ennek már 8 éve vége, 1, 5 éve megvette a lány közös házuk felét, így már nem lenne miért keresniük egymás társaságát. De mégis. Eddig nincs is problémám az egésszel. Szeretem őt, s megbízom benne.
A lány most fog férjhz menni és a leendő férje tudta nélkül meghívott mindek a városházai esküvőre. Nem értem miért van ez! Ha van új kapcsolatom, akkor a régit eszembe sem jut meghívni az esküvőmre! Néha úgy érzem, ők nem szimplán barátok, hanem többek egymás számára. Amivel nincs gond, mert összekötik őket a közös évek emlékei. Csak ott a gond, hogy két olyan embert bántanak meg ezzel, akiket állítólag nagyon szeretnek. . .
Félek, hogy egyszer egymásnál keresik a vígaszt és újra egymásra találnak!
Egyszer említettem páromnak, hogy félek, hogy megcsal egy múltbeli nővel. Mikor megkérdeztem mi a véleménye, nem mondott semmit. Teljesen tanácstalan vagyok, nem tudom mit csináljak. Próbálom figyelni a dolgokat, de eddig semmi szokatlant nem vettem észre. . .
Nincs valakinek valami használható ötlete, amivel segíthetne???
hát én szerintem ha állandoan azzal nyaggat, hogy "biztos megcsalsz, kivel járkálsz?, ugye megcsaltál" akkor, valoszinü ö az aki megcsal.
PL:
Az osztálytársnöm 3 éve távkapcsolatban él.. állandoan nyaggatja a barátját, hogy "hova méssz?, kivel?, megcsalsze?, igaz-e bulizni voltál nélkülem?...." DE az az igazság, hogy az osztálytársanöm az aki bulizni megy titokba, hazudik össze vissza, másokkal táncol..szorakozik... ennek ellenére ugy tesz mintha a barátja lenne az aki félre lépik... hát igen..a legjob védekezés a támadás!
Célzást nem igen tesz, hacsak nem akar tutira szakítani, de azt szeretné, hogy Te tegyél pontot a dolog végére...nehogymááá ő legyen a hibás.
Biztosan megérzed azt mikor +csal. De sok nő nem hisz a +érzésnek csak ha saját szemével látja, ezért nyugodtan csalják őket, hisz arra könnyebb vigyázni, hogy ne kapjanak rajta. Szóval ha olyan érzésed van, hogy +csal akkor tuti, hogy valami van mögötte...mégha csak elméletben is...
Szia!
Nézd meg a telefonját, sms-ek, hívás listák
leveleit és kész lesz előbb-utóbb a mérleg és az agybaj
több is volt? :-O
Több személy, vagy csak egy, de azzal többször? (nem mintha sokat számítana...) :-(
Ha nálunk ilyen kiderülne, jó hosszú szünet lenne! (Kb. életünk végéig!)
Megtudlak érteni, én is voltam ilyen helyzetben, és most is ilyenben vagyok.
Csak ő lebukik mindíg, és újra megpróbáljuk, csak lassan öli ki belőlem az iránta érzett érzéseimet.
szerintema női megérzésedben bízz, én mindíg ezt teszem, és túl jól kifejlődött már, de igazak.
Szia blokike!
Mi hír felőled?
Van valami változás?kiderült már valami?Sajnos most az én kapcsolatom is válságba került, de talán nem olyan vészes, és még lehet belőle valami, nem tudom, pont egy másik fórumban írtam le.
További ajánlott fórumok:
- Honnan tudod, hogy Ő az igazi?
- Ha soha nem tartottad a kapcsolatot az egyik szülőddel, honnan tudod meg hogy meghalt?
- Honnan tudod, hogy szerelem még vagy "csak" szeretet?
- Honnan tudod, hogy kilyukadt-e az óvszer?
- Honnan tudod, hogy egy férfi szerelemmel szeret-e?
- Honnan tudod, hogy téged tart a legjobb barátnőjének?