Honnan tudnék 2.osztályos matematika és szövegértés feladatokat letölteni gyakorolni a kislányomnak? (tudásbázis)
Sziasztok
2.osztályos fiamnak keresek nyomtatható szövegértés feladatokat.
Köszönöm a segítségeteket.
TOBI-SOFT OKTATÓPROGRAMOK
Készítette: Valent Miklósné
4400 Nyíregyháza Árpád u. 17.
42/314-672, mobil 20/2071-972
Email: valentne@freemail.hu
Kicsi, egyszerű programok, nagyon jópofák!Pl.Tom számolni tanít,Dr.Bubo matekot tanít,Robi geometriát tanít....
Nekem símán fut az XP alatt is.
Nagyon jó ez a oldal mert én is 2-os vagyok és, megnéztem hát valamire megyek még nem próbáltam ki de azért gondolom jó lesz, mert szeretem a matekot.
Egyébként Barbi vagyok, 8 éves. Sonkádon lakom, és Kölcsébe járok iskolába, mert Sonkádon nincs iskola, és Sonkád mellett van Kölcse
Szia!
Mi matekból mindig minden évben megvesszük a Kisszámoló nevű tankönyvet. Minden könyvesboltban kapható és van szöveges is meg számolós is. Megéri, egy az egyben követi a tananyagot.
Magyarból sajna nem tudok segíteni...:(
További ajánlott fórumok:
- Középiskolai felvételi matematikából 2010-ben
- Melyik nevet adjam a kislányomnak? Nina vagy Ivana?
- Hol találhatok Zrínyi matematikaverseny feladatokat?
- Olyan oldalt keresnék a neten, ahol másodikosoknak való matematika és környezet feladatokat lehet találni. Tud valaki ilyet?
- 2.osztályos kislányommal szeretnék magyar nyelvtant gyakoroltatni. Tudtok ingyenes gyakorló feladatokat?
- Gyűjtsünk össze (ált. isk.) matematika (verseny) feladatokat! -- Ha lehet megoldással