Honnan és kb. mennyiért lehet illóolajokat vásárolni? (tudásbázis)
7. kiscsaj16
2009. jún. 9. 18:14
és a shea vaj az tényleg nagyon drága, kakaóvaj után járkálok már 2 hete de mindig elküldenek azzal az indokkal h még nem volt idejük felvágni már teljesen kiakasztanak
6. kiscsaj16
2009. jún. 9. 18:12
nekem szükségem lenne levendulára fahéj és
chilli olajra egyenlőre aztán még meglátjuk mit kutyvasztok
5. kiscsaj16
2009. jún. 9. 18:10
hát nem tudom mi jött most rám de sajátkészitésü testápolót szeretnék csinálni mivel ezek a mai testápolók televannak kőolajjal és rákkeltő cucokkal, olvastam az 1ik honlapon 1 jó ajakdúsitó balzsamot azt szeretném megcsinálni meg 1 testápolót
4. d879a0c5b4
2009. jún. 9. 17:32
Párszáz forintért lehet venni, de az ára attól is függ, milyen kiszerelésűt szeretnél...
Van, amit párologtatáshoz lehet használni, másikat pl. fürdővízhez, masszázshoz...
2-3 hete vettem a madaras teszkóban nem párologtatósat hajfestéshez. Nem tudom a pontos árat...
3. vereskati
2009. jún. 9. 17:26
Gyógyszertárban kimérve a levendula 10 ml kb. 250-300 Ft. Valódi, tiszta illóolaj.
2. dzsetta
2009. jún. 9. 17:24
Szia! Én sima 100 Ft-os boltban szoktam venni őket, 250-300 Ft-ért.
De biztos van többféle minőség, felhasználás szerint... Én csak illatosítónak használom őket, vízbe cseppentek párat és párologtatom (főleg télen), erre a célra tökéletesen megfelel ez a fajta.
Ha fürdővízbe szeretnél, vagy masszázshoz, szerintem oda másmilyen kell.
1. kiscsaj16
2009. jún. 9. 17:20
honnan és kb mennyiért lehet illóolajokat vásárolni?
További ajánlott fórumok:
- Honnan és mennyiért rendelhetik azok az eladók a Converse tornacipőket, akik 5000 Ft-ért tudják postaköltséggel adni?
- Szabadidőruha. Milyet, honnan, mennyiért?
- Bálás ruha eladás. Tapasztalatok érdekelnének, honnan, milyet érdemes vásárolni, hogy ne bukjon bele az ember?
- Mennyiért lehet 25-30 kilós pulykát vásárolni?
- Tudjátok, hogy most kb mennyiért lehet jegygyűrűt (arany, fehérarany) vásárolni Szabadkán?
- Hallottam a szerencse hozó zöld rizsről és arany rizsről. Tudna valaki abban segiteni, hol tudnám megvásárolni és kb mennyiért?