Honlap készítése hogyan, merre..... (beszélgetés)
Egy átlagos webáruház szerkezeti eloszlása:
~ 5% Statikus HTML, CSS.
~ 5% Grafikai elemek.
~60% Server oldali script, pl.: PHP
~30% Adatbázis: termék adatok, rendelések...
"Front Page" Mint a nevében is benne van elől, ami a külsőre mutat.
A hozzá tartozó funkcionalitást, nem fogja tudni elkészíteni.
G-portál, mlap és társai csak nagyon alap dolgokat tudnak, egy webáruhézt soha nem tud kiszolgálni.
Tizen éveseknek elég, hogy megmutassák milyen menők.
De üzleti célra alkalmatlanok.
Szia!
"magam találtam ki a dizájnt"
Ami lehet szép, de webes környezetre nem biztos, hogy alkalmas, és 100% hogy nem tudod elkészíteni, mert "analfabéta vagy mindenféle számítógépes-műszaki dologhoz".
Szeretnél egy "webáruház" -at, ez már nem csak a külsőről szól, hanem funkcionalitásról is.
Komoly tudással kell rendelkezned, hogy az általad feltett termékeket megtudják rendelni.
A határ idő még egy hozzá értőnek is túl rövid, mint írtad "most kell(ene)", egy webáruház kidolgozása meg több hetet is igényel.
Ahogy írták elöttem minimum 100 ezerrel számolhatsz, de ez nagyon-nagyon alap szolgáltatásokra képes.
300~500 ezer Ft közé kalkulád, főleg ha most azzonal kell, minőségi, használható webáruház.
keres egy céget, rengeteg ilyen van....
amúgy mit szeretnél rajt és mi lenne rajt???
Kezd el megtanulni a HTML-CSS-JS -t mint frontend felületi nyelv, aztán PHP-MySQL -t hogy a weblap motorját is megtud alkotni.
Közben megbarátkozol a W3C szabvány és a DocType -okkal, a jQuery mint mozgató rugó, na meg az OOP és egyéb finomságokkal szerver szinten.
Sokk sikert, ne add fel, 1-2 év és meg lesz az alap HTML külső. :-)
Keress egy tárhelyet, ahol ezt elkészited és ott minden adja magát, nem kell számitógép zseninek lenni hozzá:) nekem is van ilyen oldalam
miről szólna az oldal?
Sziasztok!
Szeretnék egy honlapot készíteni. Megvan hozzá minden, vagyis magam találtam ki a dizájnt, tartalmat stb, csak analfabéta vagyok mindenféle számítógépes-műszaki dologhoz. Hogyan kezdjem el?
Köszönöm:
Kata
További ajánlott fórumok:
- Hogyan kezdjek hozzá egy kutyház készítéséhez?
- Ruhára vasalható matrica készitése otthon!De hogyan?
- Kézlenyomat készítése - hogyan?
- Hogyan kell adózni kézműves dolgok készítése után?
- Mi szükséges olyan honlap készítéséhez, ahol az ember elad valamit?Vállalkozást kell ehhez csinálni?Mennyi lehet kb.a havi kiadás ilyenkor?
- Honlap készítése