Ruhára vasalható matrica készitése otthon!De hogyan? (beszélgetés)
neten találsz hozzá sok ötletet csak írd be a keresőbe.
szerintem a kiégetett pólóra ha teszel egy mintát akkor nem fog látszani az égestés.
Sziasztok! Ezek azok a A64-es amire nyomtatni lehet?
Én vettem....de túl vasaltam vagy mi történt....nagyon csúnya lett!
Tipp?...mielőtt a többit is elcseszem?:)
A fehérre vagy világos ruhára vaslahatók
1. Rayfilm t-shirt 5ív 1500ft
2. Avery 5ív 2000ft
3. Apli 10ív 5000ft
a sötét úgy 500ft-al drágább mindnél.Átlagosan 1000ft a postaköltség de az Averyt több helyen is meg lehet venni.a többit netem tudnám rendelni.
Sziasztok.A véleményetekre lennék kiváncsi melyik a legjobb fólia amivel szépen lehet dolgozni és tartós is.
1.Apli
2.Avery
3.Rayfilm t-shirt
Ez a három márkát találtam ami forgalomban van.De nem tom melyik lenne a legjobb.
Szerintetek?
Hahó!
Most én is azon gondolkozom, hogy vennék nyomtatható, vasalható fóliát.
Mennyire tartósak ezek felvasalás után? Mosható ugyanúgy a ruha???
Gondolom fólia és fólia között is van különbség... Tapasztalataitok szerint melyik a legjobb minőségű?
Köszi!
Sziasztok!!
Ha valakit érdekel....én már fel is használtam,a nemrég vett matricámat.....
A naplómba tettem fel képet:)
Sziasztok!!
Ez engem is érdekelne.....utánna nézek:)
Hátha valakit érdekel:A Rossmannban A4-es méretű vasalhatós figurák le vannak árazva,299ft.....olyan mint a strasz,csak nem kövecskék,hanem,pici fényes fém pöttyök!
averybolt.hu
ezen belül meg
Avery Zweckform No. C9405-4HU világos pólóra vasalható fólia - 4 ív / csomag
Szia!
Mi nemrég vettünk a Metroban, T-Shirt Transfers(pólóra vasalható fólia) ez világos színű ruhákra való(van sötétekre is).
Avery(ZWECKFORM)
Pontosan! Mi is papírboltban vettük asszem, minden nagyobb helyen lehet kapni, ahol van fotópapír is.
Mintát legegyszerűbben úgy csinálhatsz, hogy keresel képet a neten és rányomtatod. :)
Szia!
Ehhez speciális papirra lesz szükséged,papírírószerboltban,hobby boltban lehet beszerezni.Rá lehet nyomtatni,aztán pl körbevágod a figurát,rávasalod a ruhára és kész is!
Sziasztok!
Szeretnék késziteni ruhára vasalható matricát de nem tudom hogyan kell.Légyszi ügyeskezűek irjatok!Előre is köszi
További ajánlott fórumok:
- Hol lehet venni ruhára vasalható mintát? Valami igényeset, tartósat konkrétan pillangót.
- Szerintetek a nyomtatókba való vasalható matricára lehet valamivel rajzolni, vagy festeni is? Vagy esetleg tudtok ajánlani valamit?
- Ruhára vasalható matrica mivel jön le?
- Hol lehet kapni, vagy honnan lehet rendelni vasalható matricát! Karika kellene!
- Ruhára vasalt matrica eltávolítható?
- Vasalható matrica-tapasztolatok?