Szerintetek a nyomtatókba való vasalható matricára lehet valamivel rajzolni, vagy festeni is? Vagy esetleg tudtok ajánlani valamit? (tudásbázis)
Mi vettünk ilyen nyomtatóba való vasalhatós matricát, hát néhány darab 5000 ft volt még kb 6 éve.
Rengeteget mostam, és nagyon bírta a matrica.
Az egyik ismerősöm még akkoriban megkért, hogy családi fotókat rakjak a pólójára, nagyon tetszett neki, és tényleg jól bírja a mosást.
Egyébként a kérdésedet nem értem, legalábbis úgy értelmezem, hogy kinyomtatsz valamit, rávasalod, és utána akarsz még rá rajzolni?
Ha érdekel a matrica márkája, akkor előkeresem, mert szerintem még van belőle 1-2 lap. De csak akkor, ha tényleg érdekel, mert bizti valahol jól el van dugva :)
Arra kell figyelni, hogy amikor nyomtatod, akkor a nyomtatási beállításokat át kell állítani, a papír nevének kódjának megfelelően.
Én most csináltam ilyen papírra mintát, igaz nyomtatóval,de nagyon vacak minőségű lett,nem bírja a mosást, hiába van ráírva.:o(
Szerintem is a filc jobb ötlet.
További ajánlott fórumok:
- Fertőtleníted valamivel a boltban vásárolt termékeket?
- Mert megérdemled.. Meglepted ma már magad valamivel?
- Tartozom valamivel az anyámnak? Erkölcsileg vagy anyagilag?
- Szerintetek a Dunántúlon könnyebb az élet valamivel, mint pl. Észak-Magyarországon?
- 10.-én leszek egy fél éve együtt a barátnőmmel, és valamivel szeretnék neki kedveskedni, várom a tanácsokat ...
- 3 éves kislányomnak elhúzódó, nyákos hasmenése van. Két kezelésen van túl, de még mindig nincs rendben. Tudnátok segíteni valamivel?