Hol lehet venni ruhára vasalható mintát? Valami igényeset, tartósat konkrétan pillangót. (tudásbázis kérdés)
Szia!
Én vasalható ovisjeleket csinálok, de ha gondolod szívesen csinálok neked pillangót akkorában amekkorában szeretnéd.
Itt az ovisjeles topikom, van benne sok pillangó kép is.
köszi, pont azt írtam, hogy ahol vettem az anyagot abban a boltban nem volt, a Rossmannba pedig akkora van, hogy az egész hátamat beteríti. :)
A NYOMTATOTT TARTÓS?
Anyag boltban, ott van egy csomó fajta.
Méteráru.
Szia!
Én ugyan "absztrak"virág mintát vettem, kövekkel is kivan rakva. Rövid áru boltban sikerült beszereznem. Ott van egyéb vasalható cucc is, próbáld meg hátha felétek is van ilyen a hasonló üzletekben.
Nagyon könnyen fel lehetett vasalni, és eddig tartósnak is tűnik
Kedves WICKUCY!:)Pont ma kezdödött Rosmann Drogériábanvasalható strasszkövek ideális pólóra nböi felsöre 499 ft kerekítve 500Ft.Különbözö minták vannak és pont pillangós is van amit TE KÉRDEZEL.:)
Most menj míg van.:)
Augusztus 5.ig van akció.:)
Úgy van a blokkon hogy strasszos matrica
vasalható.:)
Jó lenne mielöbb elemnnél hogy kapj és lenne környékeden Rossman.:) Kérlek szépen írj vissza sikerült e venned?:) Mert örülnék hogy lenne NEKED is.:) SZÉPSÉGES ÁLDOTT NAPOKAT.:)
Kérlek
én delfines szívest és koronásat vettem a lányomnak.:)
SOK SIKERT HOGY LEGYEN KÖZTÜK OLYAN AMILYET TE IS VENNI SZERETNÉL.:)
További ajánlott fórumok:
- Van most olyan személy, aki az utadban áll (egészen konkrétan nem tudod miatta megvalósítani az álmaidat )?
- Normális, ha egy nagyszülő... konkrétan nagypapa...
- A mai nap úgy felidegesítettek, hogy konkrétan majdnem...
- A fodrász szalonban ma konkrétan leégették a hajam, jogos volt, amit csináltam?
- Mikor alakult az EU? Bárhol nézem, kidob egy csomó évszámot, de így konkrétan semmit.
- Van itt valaki, aki konkrétan gyógyszernek köszönhetően fogyott?