Hónap végi spórolás: nagyanyáink és saját ötleteink: (beszélgetés)
A sóskát nézegettem a piacon, jó drága volt, de
lebeszéltem magam a vásárlásról.
Mit főztök ma?
Nekem nem kell főznöm, van ebédem, úrinő vagyok.
Van egy tuti jó zsíros kenyér receptem! Kéri valaki?🤣
Szerintem mindenkinek érvágás. A tudat, hogy a tulajdonod veszett oda, most más jár vele, vagy ment a levesbe, szétbontották. Ez sem fiatalka már, de minden meg volt benne, ami kell és biztonságos volt. Pont előtte fizettem ki egy 14-16 éves kocsira való összeget, hogy na akkor nem lesz rá gond párévig.
Most nagyon hiányzik, de ez van. Aki hozzászokott a kocsihoz, az nagyon tud fájni, hogy nem gondolhat az ember egyet amikor jó idő van és megy kirándulni, a telekre sem lehet így.
Ezt osztotta az élet, azzal vigasztalom mindig magam, tárgy és nem a családom tagjait veszítettem el.
Utazásra gyűjtöttem, most az megy a levesbe, kocsira gyűjtök.
A fórumot töröltettem, mert írtam kb. hol tart az ügy végére ne zavarjon valami a nyomozàsba.
Nem teszek fel egyébként soha semmi személyeset a netre, max. állatokat, virágokat.
Volt, míg ellopták.
Volt egy fórum, azért tettem fel, hátha látja valaki.
Olyan sokan vannak itt.
De még semmi. Illetve amikor ellopták az M3-as autópályán
látták a retkeket, de a NUSZ a tolvajok jogaira hivatkozva nem adja ki a fotókat.
Ha nem velem történik kiröhögtem volna ha valaki ilyet mond nekem,arra gondolnék hazudik.
De már nem piskóta ügyvéddel láttam neki és semmi.
Egy rohadt egymásnak ellentmondó törvény.
Tudom nem lesz meg, de legalább azt tudnánk kik lopták el.
Skacok, én annyi virtuális pénzt kaptam, csak összejön 2025-ben egy kocsira való. :)
Nagyon csiripelnek az udvaron a madárkák, megnéztem a folyosóra kitett "gombócot", hát megették már a felét, gyorsan vittem az udvarra is nekik 2 gombóckát még. A rigónak meg akkora már a fészke egy macska elférne benne,
A spórolás fényében vettem 12 üveg meggyet.
Az ALDI- ban nem volt 700 Ft sem. A munkahelyen mondták,hogy 1200-1400 között mozog máshol.
Szeretem a neggyszószt és finom sütibe is.
Jön vendégem is akinek a kedvence a meggyszósz.
Csak 2 bapot lesz. Készítem a menüt.
Aztán 18-án újabb pasi vendég, ő tovább marad. Nem fogok unatkozni.
1, Pedig a huszärsäg az szereti.
2, Kakajjo mär a multe.
No erről lemondanék.
Inkább akkor a tejberizs.
De, ha ők így szeretik, egészségükre. Ki mihez szokott.
További ajánlott fórumok:
- Trisót keresek, nagyanyáink tisztítószerét. Lehet ilyet kapni mostanában valahol?
- Ötletek, tippek, nagyanyáink házipraktikái
- Óvodai SZMK. Ti hogyan, milyen módokon gyűjtötök pénzt a kispajtásoknak? A mi ötleteink kifogyóban...
- Tudja valaki, mit használtak fogzásra anyáink, nagyanyáink?
- Avonosok! Ti mivel szoktátok fellendíteni a forgalmatokat? Osszuk meg egymással ötleteinket!
- Természetes kozmetikumok (ahogy nagyanyáink csinálták)