Homeovox, mennyi idő múlva hat? (beszélgetés)
Nem ÉN vonom kétségbe, hanem a homeopatám. Azért az jelentős különbség...
Amúgy pl. az Oscillo betegtájékoztatója is alkalmanként 1 tartályt ír elfogyasztásra, a homeopatám meg azt mondta, elég 10-15 golyócska.
Homeopata, tehát csak lő hozzá valamit...
Szia! Ne aggódj, kell kb. 2 nap mire használ, akkor viszont rohamtempóban. Szilveszterkor én is ezt szedtem, én teljesen K.O. voltam se beszélni, se nyelni és mivel még szoptatok, maradt a homeopátia.
A többieknek üzenem, a homeos gyógyszerleírásban is írja, hogy előtte és utána fél-egy óráig az erős ilóolajokat illetve serkentőket kerülni kell. Tehát nem kell a fogmosástól félni, nem lesz semmi bajod!
Chlorhexamed
van még ez is, ha jól tudom ebben nincs mentol
Lehet, de nekem a homeopatám anno mindenról leállított: mentol, koffein, erős aromások.
Én betartom.
A mentollal egyébként az a baj, hogy erős az illóolaja, tehát még akár órák múlva is érzed. Vagyis a használó már nem, de a környezete még simán. És mivel a homeopátia az információ szintjén gyógyít, nem mennyiséggel, a kicsi cuccot sikmán kiolthatja a maradék mentol is.
Egyébként igazságszerint nemcsak mentolt, hanem pl. erősen (fok)hagymás ételt sem lehet enni...
Én igen! :)
A gyerekfogkrémeken kívül van a Homeodent, 2 vagy 3 ízben is van, aztán van még az Elmexnek is - utóbbit használom. :)
Homeos cuccokhoz tényleg nem lehet mentolosat használni, úgyhogy ha marad a Homeovox, akkor Martian Tatnum Verdéje felejtős...
Van még valami tüneted? Láz, nátha, orrdugulás?
A homeopátiás szerek előbb felerősítik a tüneteket és azután gyógyítanak. Légy türelmes mostmár hatni fog!
Jó gyógyszer! :)
Mentolost semmiképpen ne szedj mellé, mert akkor tényleg nem hat. Nem szabad mentás fogkrémet használni se rágózni, semlegesíti a hatását.
1-3 napon beül kellene javulni, szerintem szedd tovább és légy türelmes.
További ajánlott fórumok:
- Mennyi idő múlva múlik el a tolerancia speeddel szemben?
- Mennyi idő múlva kért meg a párod?
- Zsiros aknés az arcom, ilcsi feketeszappant és kénes krémet használok, szerintetek mennyi idő múlva várhatok javulást?
- Ha kérek az iwiwen meghívót, azt mennyi idő múlva küldik meg?
- Vádemelés után, mennyi idő múlva szokták kitűzni a tárgyalást?
- Ha minden nap görkorizom fél/1órát mennyi idő múlva lesz eredmény?