Hólyaghurut, vesemedence gyulladás kamasznál/gyereknél (beszélgetés)
Elsősorban a tisztaság, a sok folyadék, és ha megfürdött este, akkor irány az ágy és meg kell várni, amíg felszárad a fürdés melegétől.
nekem is voltak hasonló gondjaim, könnyen és hamar felfáztam.
Kicsit jobban fel kell öltöznie,mint a hasonló korú társainak és sajnos elég sokáig kínlódni fog vele, antibiotikum ide, antibiotikum oda.
Kitenyésztették, hogy milyen baktériumból van?
A sok langyos folyadék (tea) hamarabb átmos, mint a hideg folyadékok.
sziasztok
Tanácsot,bármilyen ésszerű ötletet tippet szívesen fogadnék olyanoktól akik találkoztak a fenti problémával-ne adj isten vele is élnek :(
Van egy 11,5éves leányzóm,akinek lényegében tavaly augusztus óta folyamatosan hólyaghurutja van -magas csíraszámban kitenyészett kórokozókkal (több félével volt már dolgunk),volt már sajnos vesemedence gyulladása is.Nem látok kiutat a dologból és szerintem az orvosok sem.Olyan szervi eltérés nincs ami ezt indokolná.Szedi a "csodaszereket" természetesen tőzegáfonya stb,de semmit sem érnek úgy veszem észre.Sokat iszik,bár a higéniára nem figyel...
Homeopátiás orvos is segít (golyók)..de nem látok változást.Fogalmam sincs merre induljak tovább.
További ajánlott fórumok:
- Fiatalkori izületi gyulladás
- Volt már valakinek Bartholin mirigy gyulladása?Milyen tünetei voltak?
- Verejtékmirigy gyulladás-hidradenitis supporativa
- Hólyaghurut, vesemedencegyulladás - vajon van természetes "gyógyszer"?
- 6 hetes fiam vesemedence gyulladás miatt antibiotikumot szed itthon, én meg belázasodtam.Így mit szedhetek be, ami nem árt neki.Algopyrin?
- Mit tegyek, ha vesemedence gyulladással kórházban voltam, de ismét lázas vagyok?