Holnaptól kezdem a fogyókúrám, ha gondolod gyere és csináljuk 1ütt!:) (beszélgetés)
Köszi,kösziiiii!! :))
Te hogy állsz? Torna megy? :)
Hűha... ügyes vagy!! :)))
hajrá a sulihoz (is) :)
ismerős,nekem is most jönnek a sulis keményebb dolgok..vizsgák,szigorlat,államvizsga,most hétvégén nyelvvizsga..szoval van ám bőven mit csinálni,közben meg hétvégén meló..de most próbálom heti 5ször megcsinálni a Tatarek Rezső féle 10perces tornákból 2t..eddig heti 2megvan! :) Szóval mivel a kajákat túlságosan is szeretem,nem beszélve a nasikról,így a tornával igyekszem kompenzálni! :)
Amúgy pedig sok sikert a sulis cuccokhoz!! Minjárt vége! ;)
Jajajaaaajjj, mi baj csajszi?? Ne akard megutálni az evést!! Hisz annyira jó szépen előkészíteni akár csak egy szendvicset is...az étel nem rossz dolog!
Először inkább csak meséld el, hogy mi a baj? Úgy mi is könnyebben segítünk! Hidd el mindent meg lehet oldani! ;)
Szerintem a 75 simán elég lesz végsőnek, főleg ha a csontod is nehezebb..viszont tényleg nem semmi, amennyit már leadtál! :)
Ezen az óceános dolgon meg jót nevettem.. :) mondjuk nekem is van egy dupla úszógumim, bár úszni nem tudok..de legalább fenn tart! :)) na jó nem, mert mindig elsüllyednék, ha nem tenném le a lábam.. :)
Úúúúú nem,nem én valahogy már csak mikor elolvasom miket kellene enni az ilyen villám cuccoknál, na már akkor elmegy a kedvem tőle! :)) Igazából most azon vagyok, hogy igyekszem minél többet tornázni, ezt a Tatarek 60perces zsírégetőt akarok heti mondjuk 3alkalomra beilleszteni, a többi napokon meg ha kedvem van a 10percesekből, mert igazából azt szeretném nagyon, hogy feszesedjen a hasam, meg úgy azért mindenem! :) Az pedig ha még le is megy kiló, csak plusz öröm.. :) de semmi villám dolog, csak a kínzó torna! :DD
175 cm magas vagyok, jelenleg 86 kiló, februárban 97,4 voltam amikor jött a nagy elhatározás, aztán amikortól ide írogatok meg komolyabban veszem, 96,6 voltam. és az álmom(amit szeretnék valóra váltani) az a 70, de első ízben a 75-nek is örülni fogok, tény, hogy elég erős a csontozatom is(családi örökség), viszont jó adag úszógumim van, simán át tudnám úszni vele az Atlanti óceánt is.
SImán meglesz neked a 4,5 kg:) biztos vagyok benne. és hogyan képzelted el, hogy leadod? remélem nem valami villémdiétával...ugye nem?
Köszi, ari vagy! :) Bár a képen még sokkal boldogabb voltam, mint most...hmm...
Én is meglestem a tieid, Te is csini vagy és hogy mennyire irigyellek a szép hajzuhatagodért... :))
Megkérdezhetem, hogy most hány kiló és centi vagy, hogy ennyit szeretnél még fogyni? Mert nem úgy tűnik, mintha kellen bármennyit is.. :)) mondjuk tény, hogy azért rajtam is ott az a 4,5kg felesleg..na de hamarosan meglesz már a torna hatása.. :)
Húúú nagyon ügyes vagy!! Sok-sok gratula!! :) Hogy sikerült?
Az oldal: www.tatarekrezso.hu vannak videók is, amikbe szerintem bele is tudsz nézni, bár én egyből csak töltöttem! :)
További sok sikert és kitartást!!
Szió!
Hát innen eléggé kifogytak a csajok a fórumból. én lassan -11 kg-t elérem remélem.
megírnád az oldal címét?kíváncsi vagyok milyen, szívesen kipróbálnám.
Halihó! :) Elég sok oldal megtelt így nem tudom most visszaolvasni, de kinek hogy megy a minden? :DDD
Én most kezdtem bele azaz tegnap a Tatarek Rezső féle tornába és hát basszus nagyon kellemesen csalódtam a fickóban! :) Nekem szerintem ő lesz az, aki másnak a Réka vagy B.A. vagy Norbi..valahogy az ő hangjukat nem tudtam sosem elviselni, de ez a faszi nem semmi! :D A honalpján le is lehet tölteni ingyenesen tornáit, vannak 10 percesek meg 1 60perces..na abból ment nekem 35-40perc..van is izomlázam, de még ez is jól esik! :)) Szóval hajrá lányok élesszük fel a fórumot! :))
Most pillanatnyilag pesten vagyok, de nekem is nagyon messze van, 500 km kb....szóval marad a dvd.
Szép napot
Nekem Pest messze van, és az út is drága, főleg mióta lejárt a diákigazolványom... De ez mellékes :)
Kecsón jó lett volna, de akkor még nem voltam fanatikus :)
Gyertek Ti...lesz május 4-én megint :)))
Lelkesedjetek máááár :)))
Tök jó volt, mert több mint 60 perces volt, ebből basszus a fele lábra ment... azután meg eszegettünk sütikéket :))))
Oh yeah :) Nyössz-nyössz! Én is nagyon szívesen elmennék... :(
Egy pársoros élménybeszámolót kérnénk Tőled, hogy lelkesítsd ezt a kihalóban lévő fórumot :)
Wow! nagyon ügyes vagy!
én végig a könyv meg jegyzetek mellett voltam, és dolgozatot írtam:(
De holnaptól végre kiruccanok egy kicsit:)
Szio!
semmi újdonság, egyetemen voltam, aztán pici szundi és utána torna, meg tanulás. veled?