Holnaptól Káposzta leves diétázom, ki tart velem?:) (beszélgetés)
Hozzávalók:
1 kis fej kelkáposzta
3-4 szem burgonya
1 szál sárgarépa
1 fej vöröshagyma
1 nagy gerezd fokhagyma
só, bors, pirospaprika, majoranna, őrölt kömény
virsli vagy kolbász, de inkább virsli
olaj
liszt
2 dl tejföl
Elkészítés:
A kelkáposztát csíkokra, a sárgarépát karikákra vágtam, a krumplit kis kockákra, a hagymát szintén. Forró vízben odatettem főni őket, kaptak sót és majorannát és köményt ebben az állapotukban. Ügyeltem, hogy ne főzzem őket túl puhára, az a kelkáposztának nemigen tesz jót, se látványban, se élvezeti értékben. Közben néhány kanál olajon lisztet pirítottam, megszórtam pirospaprikával, belenyomtam a fokhagymát, majd felengedtem egy pohárka hideg vízzel. Ebbe a felengedett rántásba kevertem a tejfölt, majd beleöntöttem a levesbe, forraltam rajta egyet, beledobáltam a karikákra vágott (Zimbo) virslit, és már készen is volt.
Önsanyargatás!Vissza fogod szedni a kilókat,és mellette éhezel és szenvedsz,mert nem azt eszel amit akarsz.A szervezeted meg fosztod a változatos kajáktól,egy rokonom így lett beteg. NEM AJÁNLOM!!!!
Inkább gondold át mit és mennyit eszel és tornázz.
ennél nagyobb dőreséget már nem is csinálhatnátok
(vagy tán olyan sokat használt ez az esztelenség amikor régebben már próbáltad?)
káposztaleves diéta*
bocsi space-t nyomtam.. sajnos nem lehet utólag belejavítani a címbe :(
már próbáltam régebben is, most anyukámmal együtt fogom elkezdeni, mert párosan mégis jobb mint egyedül!
További ajánlott fórumok:
- Káposzta diéta! Ki tart Velem egy hétig holnaptól?
- A fogyókúrás káposztaleves milyen káposztából készül?
- Gastroyal káposztaleves diéta
- Káposzta leves
- Mi a véleményetek a káposztaleves kapszuláról, és a diétás turmix italokról? Hatásos?
- Végog csinálta valaki a 7 napos káposzta leveses diétát?Tapasztalatok?