Holnap lesz a forgalmi vizsgám, nem jár valaki hasonló cipőben? (beszélgetés)
Sajnos nekem is friss a tapasztalatom, most lett kész a jogsim, és az akciós árahoz képest ami 82ezerre jött, ki 165-tel fejeztem be! Csigavér....lehúzzák az emberott ahol lehet!
Közölte velem, hogy hiába vezetek jól, ha nem adok pénzt a vizsgabiztosnak,tuti meghúz! hát de ha éjól vezetek, mibe kötne bele, így nem fizettem....rutinon meg is húzott! aztán megintcsak nem fizettem...megint meghúzott! besokaltam, adtam egy 10est neki, és jéé, a rutinvizsgám mindennel együtt 5percig tartott! forgalmi ugyanez! ott 20as volt a kenőpénz! sok sikert mindenkinek!
Nem nem igaz!
Én senkinek sem fizettem, nem volt ismerősöm és minden elsőre sikerült.
Naugyehogy naugye!
A fiam múlt héten vizsgázott. Másodszor. Igaz, akkor már sikerrel. Nem fizettünk, de a vizsgabiztos haverja volt az oktatónak.
No comment...
ne lepődj meg rajta, az csak szöveg hogy 100 alatt kijössz!
Én mindenen elsőre mentem át, és mégis 157 lett a vége.
Egy kalappal!
Mostanában sokakat megvágnak elsőre. Kell e pénz....
További ajánlott fórumok:
- Kislányomnak IV-es fokú VUR-ja van, állandóan visszatérő húgyúti fertőzései.Van, aki hasonló "cipőben jár"?Beszélgessünk!
- 20 éves vagyok, de olyan hihetetlen vágyat érzek az anyaságra, hogy azt el nem tudnám mondani. Van olyan, aki hasonló cipőben jár?
- Nincs önkontrollja az óvodás gyerekemnek. Jár valaki hasonló cipőben?
- 14 hónapos lesz a kislányom 2 hét múlva, még nem tud járni. Esetleg akik hasonló cipőben járnak/jártak...?
- Enyhe oxigénhiány, beszédkésés tapasztalatok érdekelnének olyanoktól, akik hasonló cipőben járnak
- Elkötés utáni terhesség. Járt már valaki hasonló cipőben?