Hollywood Patch fogyasztó tapasz (beszélgetés)
Az igazság az, hogy engem sikerült bepalizni! Gondoltam adok egy esélyt, de rosszul tettem! Nagy átvágás az egész! Én 15db hollywood patch tapaszt elhasználtam, de 1 dekát nem fogytam és egy centivel nem lettem vékonyabb, pedig még az étkezésemre is jobban odafigyeltem!
Ne dőljetek be a reklámnak!
" mert ha valóban működne, a boldog delikvensek visszamennének leírni, nem?"
Én még ebben sem hiszek!!! Ilyen típusú levelet bárki bármikor hamisíthat, úgysem tudod ellenőrizni, hogy egy másik országban kinek a fotóját teszik egy úgynevezett köszönőlevél mellé!
Csatlakoznék az előttem szolóhoz. Tuti átverés. :)
Amennyiben lenne bármilyen mozgás és egészséges táplálkozás élküli csodaszer arról hidd el tudnál. Mindenki azt választaná, és nem szaladgálnának többségében elhízott emberek az utcán.
"A Hollywood Patch aktív összetevőinek dinamikus hálóhatása összenyomja, feloldja és eltávolítja a zsírt. (??????????????)
Helyezzen testére 24 óránként egy tapaszt, ilyen egyszerű az egész. Izmai feszesek és formásak lesznek."
Ne viccelj, ha ez ilyen egyszerű lenne, nem lenne Amerika 80 %-a elhízva. Gondolj bele, felteszel egy tapaszt, aztán a zsír kihussan belőled?? Szerintem óriási átverés mint a legtöbb fogyipirula, szaunaöv és a többiek.
Fogyni több mozgással és egészséges ételekkel lehet, a többi pénztárca karcsúsító hazugság.
Wsteleshopnál lehet rendelni.
Leirását a www.wsteleshop.hu-n megnézhetitek.
Tv reklámban láttam a Hollywood Patch fogyasztó tapaszt. Rendelt e már valaki?
Mi a tapasztalat, érdemes e megvenni?
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Redox nevű fogyasztószerrel kapcsolatban?
- Kóladió/Colanuts fogyasztószer - van valakinek tapasztalata?
- Milyen tapasztalataitok vannak, használnak a fogyasztó tapaszok?
- Próbálta valaki a Lives salaktalanító, fogyasztó, zsírégető terméket? Kinek mi a tapasztalata?
- Használta valaki a Zuccarint fogyasztószernek? Tapasztalatok?
- A "bükki füvesember" fogyasztóteáját itta már valaki közületek? Tapasztalatok?