Holland palacsinta recept

8 db édes palacsinta
25 dkg túró
vaníliás porcukor ízlés szerint
mazsola
reszelt citromhéj
pár csepp citromlé
2 dl tejföl
2 db tojás sárgája
A Holland palacsinta elkészítési módja:
A túrót áttörjük, vaníliás porcukorral, mazsolával, reszelt citromhéjjal, pár csepp citrommal habosra keverjük. A palacsintákat a krémmel megtöltjük, felgöngyöljük, és gyengén kivajazott tűzálló tálba fektetjük. A tojássárgájával elkevert tejföllel áthúzzuk a palacsinták tetejét, porcukorral megszórjuk és előmelegített sütőben tíz perc alatt készre sütjük. Azonnal, forrón tálaljuk.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: ea9bff1b44, 2009. aug. 3. 18:54
A holland palacsinta elkészítési módja és hozzávalói.