Hol vehetnék olcsó fonalat? (tudásbázis kérdés)
Egyik naplómba ( fonalak innen, onnan ), van 1 kép Keamer wool fonal.
Hogyan készül ez a szál? Otthoni körülményeket figyelembe véve hogy tudom elkészíteni?
Nem a zsinórkötő malommal, az tuti.
Mintha horgolás, végtelenláncszem lenne. De ez se teljesen. Legalábbis nem ilyennel látszik.
Sok ilyen képet megnéztem. Nem olyan egyértelmű, mint amilyennek látszik elsőre...
( közel egy éve nem írt senki, nem sok esélyt adok, valaki válaszoljon. De azért köszönöm neki )
Vadászok én is olcsó fonalat.
Apróhirdetéses oldal se rossz. De!! Nem akarok előre fizetni..
Azon gondolkodtam hogy én keresek az ilyen oldalon...
Ott nem. Egyébként az alapanyag gyapjú. Még a hulladékot is le kellett adni, azt is lemérték. :)
Így súlyra már nem tudok saccolni. Ez rendes - vetélős - szövőszéken lenne szőve?
Nem tudom, milyen fonalra gondolsz. Éveken át szőttem torontáli szőnyeget háziipari szövetkezetnek - hagyományosat-modernet egyaránt -, de azok az alapanyagok nem voltak kaphatóak fonalszaküzletben. Azok kb. olyan vastagok voltak, mint a gyufaszál; vagy még picivel vékonyabb.
Hétfőn megnézhetem esetleg szaküzletben neked.
Még mindig nem tudom, hogy mit jelent neked a drága.
Láttam már 5 dekásat 390 forintért is, bár műszálas.
Kérem, segítsetek, hol vehetnék olcsó fonalat? A szomszédos kis faluban az asszonyok nagyon szép szőnyegeket szőnek, és én is szeretnék egy faliszőnyeget rendelni tőlük. DE a boltban ehhez nagyon drága a kötőfonal!
Nekem kellene vagy 2 kg, tehát valahol olcsóbban szeretném megvenni, de nem tudom hol! A piaci turkászdások csak maradékokat árulnak, pár dekákat egy-egy színből, így ez sem megoldás nekem.
További ajánlott fórumok:
- Hol vehetnék olyan ágyneműhuzatot, amit nem kell vasalni?
- Rozsda barna a szemüvegem, milyen színű felsőt vehetnék fel hozzá?
- Valaki tud-e olcsón kötőfonalat Budapesten,régebben a Potom nevű üzletben lehetett kilóra venni, létezik még?
- Hol vehetnék olcsó, mégis jó minőségű szatén lepedőt fanicaágyra interneten/vagy Nyíregyháza környékén?
- Kötni való fonalat hol tudok olcsón venni akár Pesten?
- Tud valaki olcsón kötőfonalat Budapesten?