Rozsda barna a szemüvegem, milyen színű felsőt vehetnék fel hozzá? (tudásbázis)
biztos én vagyok dinka de hogy jön ide a kutyapelenka?:O
hááát Te biztosan tudod h lehet-e a kutyapelenkát mosni...
microsoft office picture managernek hívják a programot.
Minden windows-ban van képszerkesztő funkció. Rámész a képre az egérrel, jobb egér gombbal kiválsztod a társítás funkciót és ott találod, ott át tudod méretezni, vágni, színezni, stb. Többre nem emlékszem és nekem a Picasa "kiütötte" az eredeti szerkesztőprogramot.
ha esetleg valaki tudja hogy lehet kisebbre venni a képet segítsen:DD
sziasztok..
Bocsi mindenkitől de nem sikerül feltöltenem a képet mert túl nagy és nem engedi feltölteni:O
:DDD Nem akarom lecserélni a ruhatárat:))
Amúgy elég sötétbarna a hajam:)és nem akarom másra festeni:P
Csak nem értek ezekhez a dolgokhoz azért tettem fel a kérdést itt..hogy okosabb legyek a témában:))
Hehe, megvan az új szemüveg, most a ruhatárat cseréljük?:)))
Ne viccelj, a rozsdabarnához tök jó a zöld, a neont kivéve.
A rossz hír az, hogy eztán a hajadat nem festheted akármilyen színűre.
Egyébként állj a tükör elé és próbálgasd. És lehetőleg valami köszönjön rajtad vissza ugyanolyan színben, mint a keret, egy övcsat, fülbevaló, gyűrű, valami. És menőmanó leszel :))
OK!
Várni, várni, várni....;)
rendben nagyon kiváncsi vagyok:)
Niki azért se aggodj, mert az én szemüvegem egyk szára kifelé hajlik, volt barátom anno ráült :D még extrémebb :D
ez itt a baj! a gépemen ninc egy nkép sem, mind letörlödött ami az elmult 5ávben rákerült. de amint lesz ujabb szemüveges, küldök :)
hűű:)
mutatsz képet?? olyasmit próbáltam én is de az nekem már túl "feltűnő" volt:) pedig nagyon jól nézett ki:P
Ühüm! :)
Mi lenni kíváncsi! ;)
Szerintem is ez a nagyobbik "baj" most. :)
majd maximum este tudok feltenni de ha gondoljátok teszek fel:)
nekem bordó keretem van, ráadásul DC-s, szal csillag is van rajta fehéren, sőt kék-fehár kockás a szél a végénél... :D ehhez pl semmi sem illik, de annyira "menő" h már mindenhez jól áll XD szóval ne aggodj! :)
igen értem:)
hát még fura de sztem nem rossz csak meg kell még szokni:)
Miért nem teszel fel magadról képet?
rozsdabarna inkább..de a rózsaszínt utálom úgyhogy az nem is jöhet szóba:)
Tudom de azért egy szemüvegkeret is meghatározza a megjelenést még ha kis mértékben is hiszen ott virít a fejünkön:DD
Ha a szemüveg megy az arcodhoz, szinte elveszik.
Rajtam sokan észre sem vették, hogy szemüveges lettem, mert megy hozzám a keret....:)
Remélem, érted miről beszélek.
nem bomolok csak tegnap pl felvettem a zöld garbót is kissé érdekesen nézett ki szerintem
A szemüveg kicsi kiegészítő ahhoz,h ne vehess fel hozzá bármit.Szerintem ha bordós színe van a rózsaszín üti,minden más jó.De ugye látni kéne pontosan milyen a színe.De ez olyan,mint a körmünk,mindegy milyen szín,minden ruhát felveszünk hozzá.Ez apró dolog..
van az is bár az damilos de nem lehet mindig feketét.-.-
Az enyém is az és mindent felveszek, mert nem tartom a ruhám részének.
További ajánlott fórumok: