Hol vegyek jó kerékpárt Budapesten? Mit ajánlanátok? (tudásbázis)
Ha az ilyen egyszerű lenne! :-)
Dobogokő jókis túra lenne, :-( jobb szeretem az egyenes egyszerű utakat..
Hihi, ezt aláírom! Ezért járok én is inkább futni, abból egy óra is sok! :)))
Majd írd meg, végül mit vettél! Nálam még úgysem aktuális a csere, előbb a fiúknak kell új bringa, csak utána következem én.
Hja, olyan bringával nem kunszt! Én 60-at mentem kb. 2,5-3 óra alatt, ami arra volt jó, hogy rádöbbenjek, most azonnal kell egy magasító a kormányomra. Az izzadságot sem tudtam letörölni a homlokomról, úgy beálltak a könyökízületeim. :)
Bocs az offért kedves topikindító. :)
Soha nem fogom megérteni, hogy tudja valaki elvenni azt, ami a másé. :(
Én a múltkor majdnem szomjan haltam, mert elfogyott a vizem és sehol sem láttam kutat, de a boltba nem mertem bemenni, mert nem vittem zárat a bringámra. Nem mertem idegen helyen felügyelet nélkül hagyni, pedig egy ócskavas szegény - de gurul! :) Azért szemrebbenés nélkül lecserélném arra a tűzpiros gyönyörűségre........
:-)))
Bizony lopottak, szomorú hogy van aki evvel "foglalkozik"! Hogy tőrnele a keze aki a miénket is leemelte!!
Azért nem írtam konkrét helyet, mert egy országhatárral odébb lakom. ;)
Nekem tényleg leesett az állam, hogy micsoda gépek vannak! Bár most, hogy a bringás pasi felhívta a figyelmem, hogy akár lopottak is lehetnek, egy kicsit elkapott a félsz. Tényleg kérünk majd valami papírt.
Ami nekem tetszett - egy gyönyörű, piros országúti bringa - az konkrétan 170 EUR volt. Műszaki dolgokat ne kérdezz, csak a külcsín alapján választottam ki (passzolt a szürke-piros bringás cuccomhoz. :D). Vacak érzés volt utána visszaülni az ős-montimra. :)))
További ajánlott fórumok:
- Mekkora kerékpárt vegyek?
- Elliptikus trénert vagy szobakerékpárt vegyek? Melyik hatásosabb egy fogyókúrában?
- 7 éves gyereknek hányas kerékpárt vegyek?
- Megfelelő nőgyógyászt keresek Budapesten. Ajánlanátok?
- Pajzsmirigy-műtétem lesz, jó sebészt keresek lehetőleg Budapesten, ajánlanátok?
- Orr-fül-gégészt keresek Budapesten. Kit ajánlanátok?