Hol tudok venni esküvőre ruhát, a Hádában van? (tudásbázis)
És ma arra jártam és megnéztem a mostani árakat. Nagyon szépeket árulnak, vannak ezek az egy színűek és vannak virágosak, stb. Azok is szépek, és egyik sem kerül többe, mint 7 ezer! Pontosabban a legtöbb ruha ára 6900Ft.
Simán megéri az árát mind.
Nekem 3 olyan van, amit 1x vettem fel, kidobni sajnálom, de egyszerűen nincs hova felvennem.
Egyik egy nadrágos együttes, egy régi szilveszterről, az a csillogós anyag, egy sötétkék maxi bársonyruha boleróval, és egy sötétkék-fehér, esküvőre vett egyberuha, boleróval.
Sétára, sütizésre egyik sem jó, ott vannak a szekrényben.
HA valakinek kellene, szívesen odaadnám.:)
jaja
valami tök basic koktélruha, amit rommá lehet hordani, meg variálni.
Ha nincs extra méreted, akkor talán kapsz hádában olyan ruhát, amit felvehetsz esküvőre, de szerintem elég nehéz, mert ugye ott vagy tetszik és nem jó a méret, vagy jó a méret, de nem jó semmire.
Én a helyedben körül néznék és hátha van valami megfizethető áron.
Nekem 4 ilyesmi ruhám van:
Sötétkék, fekete, bordó és rózsaszín. Az áruk 5-6 eFt volt a duna pláza egyik boltjában a metró szinten.
Szerintem alkalmi viseletnek teljesen jók, kényelmesek, nem drágák és akár nyári ruhának is hordhatóak.
nem akarok okoskodni, meg nem konkrétan a kérdésedre válaszolok, de szerintem az a legdrágább, ha egy alkalomra veszel valami ruhát. én is voltam így, vettem valami göncöt olcsón egy alkalomra, aztán sajnáltam kiselejtezni mert ugye csak 1x volt rajtam, évekig megúszta a selejtezést, aztán végül bekerült az eladományozós kupacba persze. de valahogy rossz érzés volt. inkább rendesen körülnézek azóta, akár drágábban veszek ruhát, de akkor olyat, amit rendesen tudok hordani.
egy kivétel volt, egy olyan esküvőre hívtak meg, ami tematikus volt, rock and roll téma :) na akkor vettem egy vállalhatatlanul röhejes pöttyös ruhát, ilyen dolly roll feelingje volt :)
abszolút nem a stílusom, nem is vettem föl többet, de megérte :)
Ruhája válogatja, biztosan fel lehet dobni valamivel.
Én tegnap Bp-en jártam, a Ferenc körút egy kis üzletében, a járdára tett próbababákon láttamolyan jó kis ruhát, hogy csak na, de meg se mertem az árát nézni.
(A Pál utca és a Metró közötti rövid szakaszon.)
Helyileg mi jöhet szóba?
Miskolcot nem ismerem, de Bp-en van több Dorothy and Aby nevű üzlet, nem használt ruha, hanem ilyen factory outlet-szerűség, márkás ruhák. Pár napja voltam, és rengeteg tök extra ruhát láttam. Nem nagyon néztem végig, mert a vászongatyák érdekeltek, de olyan 4000-től fölfelé voltak az árak.
Konkrétan két Hádát tudok Miskolcon, az egyik az Avas lakótelepen van, a másik a belvárosban. Ahogy rákerestem, látom, több is van.
További ajánlott fórumok:
- Esküvőre fel lehet venni fekete ruhát?
- Szerintetek, ha csak esküvőre vagyunk hivatalosak, lakodalomba nem, akkor mit lehetne venni ajándékba?
- 2 hete volt az esküvőm. A menyecskeruhám egy bordó alkalmi volt. Ciki lenne ma felvenni egy másik esküvőre?
- Most tudtam meg, hogy jövő héten esküvőre kell mennem! Hol tudok Győrben vagy Sopronban valami csinos ruhát venni ami nem túl drága?
- Esküvőre hol tudok vállra sálat, kendőt venni?
- Hogyan tudok esküvőre összevágott zenét szerkeszteni?