Hol tudok nem horror árba venni jó kis barkácsállványt szerszámokkal? (beszélgetés)
Szia!
Köszi szépen.Neki is vannak igazi dolgai de sajna ő a vele rohangálós fajta:)
Mindenhová siet,hogy miért fogalmam sincs.3 éves nem ráér még rohanni az életbe:)
Mi mindenből igazit vettünk neki(20hónapos lesz),csak kisebbet.Csavarbehajtóból pl egy pici marokbehajtót,ha lemerül rádugjuk a töltőre és kész :) nem kell mindenben 2hetente elemet cserélni :)
Egyedül a fűrész a játék.Kalapácsból gumikalapács...csavarhúzók,csavarkulcsok igaziak.Normál szerszámos ládája van,amilyen az apjának és nagyapjának is :)
Szerencsére nagyon kis nyugodt,megfontolt gyerek,semmivel sem hadonászik,nem rohangál velük,hanem úgy használja,ahogy a felnőttektől látja.Ha egy csavarhúzóval rohangáló/kardozó kis energiabombám lenne,lehet meggondolnám :D
Ja,és így olcsóban jött ki minden,mintha a játék változatot vettük volna.Azt max ovis korban úgyis megunná,ezeket még iskolás korában is tudja majd használni,akkor már élesben is akár...
A teszveszen nézted már?pl:
Sziasztok!
Hátha valakinek van ötlete van 1 hetem rá,hogy jó árba hol kapok kis ezermester kisfiamnak játékot:)
Láttam több helyen de szinte ami jó és megérné 10 e kezdődik.Mostanában látott valaki AKCIÓSAN valahol?
További ajánlott fórumok:
- Ki szereti a Horror filmeket? Mit ajánlanál, mi a kedvenced?
- Tudtok nekem nagyon jó horror vagy thriller filmet ajánlani?
- Szoktál félni egy horrorfilm után?:)))
- Sci-fi, horror, fantasy olvasók mi a kedvencetek és miért?
- Ki milyen horrorfilmet látott utoljára?
- Bonsai metszéséhez tudom a steril (használatlan), kisméretű kerti szerszámokat használni?