Hol tudok letölteni biztonságosan betűkészletet, fontokat? (tudásbázis)
Húha, elakadtam. Telepíteni sikerült, de valami nem jó. Csak még azt sem tudom mi lehet.
Megnyitottam a vezérlőpulton a betűtípusokat, de már ott volt...:S:S:S
Amikor kicsomagoltam, akkor telepítetem, de amikor használni akarom, mégsem sikerül.
Azt hiszem bonyolult ez nekem.
Nem olyan nehéz, idemásolom:
Új betűtípus telepítése
Nyissa meg a Vezérlőpulton a Betűtípusok ablakot.
A Fájl menüben kattintson az Új betűkészlet telepítése parancsra.
A Meghajtók mezőben jelölje ki a megfelelő meghajtót.
A Mappák mezőben kattintson duplán a telepíteni kívánt betűtípusokat tartalmazó mappára.
A Betűkészletek listán kattintson a telepíteni kívánt betűtípusra, majd az OK gombra.
Az összes felsorolt betűtípus hozzáadásához kattintson Az összes kijelölése, majd az OK gombra.
Megjegyzés
A Betűtípusok ablak megnyitásához kattintson a Start gombra, mutasson a Beállítások pontra, kattintson a Vezérlőpult parancsra, majd kattintson duplán a Betűtípusok ikonra.
Ha több betűtípust szeretne telepíteni, nyomja le a CTRL billentyűt, tartsa lenyomva, és kattintson egyenként a telepíteni kívánt betűtípusokra.
OpenType, TrueType, 1-es típusú és raszter betűtípusokat úgy is telepíthet, hogy a megfelelő fájlokat egérrel áthúzza a Fonts mappába. Ez a módszer csak akkor alkalmazható, ha a betűkészlet még nincs a Fonts mappában.
Ha hálózati meghajtóról kíván betűtípust hozzáadni a számítógépben lévő merevlemez tárolókapacitásának igénybevétele nélkül, gondoskodjon arról, hogy a Betűkészlet hozzáadása párbeszédpanelen A betűkészletek a Fonts mappába kerüljenek jelölőnégyzet ne legyen bejelölve. Ez a lehetőség csak akkor érhető el, ha OpenType, TrueType vagy raszter betűkészleteket telepít a Fájl menü Új betűkészlet telepítése parancsával.
További ajánlott fórumok:
- Miért élvezetes a pasik számára letölteni "idegen" csajok képeit a netről?
- Mennyire biztonságosak a Pharmatex termékek?
- Szerintetek melyik a nagyobb felelőtlenség, megtartani a babát ha nincs anyagi biztonság vagy elvetetni?
- Te mit tennél, ha az óvoda nem lenne biztonságos a gyerek számára?
- Melyik az a kistermetü kutyafajta amit biztonsággal választhatnék 2-6 éves gyerek mellé?
- Ha szeretnék letölteni egy szoftvert, ami zip formátumban van, hogyan tudom megvizsgálni, hogy biztonságos-e?