Hol tudok érdeklődni, hogy elküldték-e a TB papírjaimat? (tudásbázis)
hát értem és sajnálom
csak azt gondolom, hogyha már úgyis megszűnt a jogviszonyod, akkor egyszerűbb lett volna a tb-kiskönyvvel meg ami papír még kell hozzá egyből az egészségpt-hoz küldeni
hát tudom nem mindegy
minden jót
Köszönöm a hozzászólásokat.
tuxy
Csak azért adtam be mert a doki is azt mondta a munkaügyin is és a volt munkahelyem hr dolgozója is azt mondta hozzájuk adjam le.
Amúgy egy sima táppénzes papír leadása után gyorsan megkaptam az összeget, , ezek szerint ha passzívos vagy az lasabban halad az ügy.
Tudom , h a kutyát nem érdekli, de elég gáz több hónapig pénz nélkül lenni, rezsit fizetni kellene valamiből ha már kajára nem is jut......
munka meg nem nagyon van, mindenhol csak a létszám csökkentés megy.........
Vanillának igaza van.
Érdeklődj ott nyugodtan, és ha nem küldték el a papírokat a volt munkahelyedről, akkor fel fogák szólítani őket rá. És akkor már tuti elküldik. Elvileg az átvételtől 3 munkanap van megindítani a táppénz igényt, én úgy tudom.
Szia! Igazából nem tehetik meg, hogy nem küldik tovább, de a helyedben a helyileg illetékes Egészségbiztosítási Pénztárnál érdeklődnék.
Ugyanis ha a melóhelyed - volt melóhelyed - nem TB kifizető hely, akkor nekik kell továbbküldeniük a táppénzes papirodat, és az EP fogja utalni a pénzedet is.
Sziasztok!
Remélem tud valaki tippet adni...
A következő történt.
A munkahelyemről elküldtek, erre én elmentem passzív betegállományba.A táppénzes papírokat a volt munkahelyemre kellett leadni.Ez több mint egy hónapja történt de eddig sajna nem kaptam meg a táppénzes összeget.
A kérdés a következő...
hol tudok utána érdeklődni , hogy elküldték-e a papírjaimat?
A volt munkahelyemen szentül állítják,hogy ők elküldték.....lehetséges h direkt nem küldték el......( el tudom képzelni róluk)....
További ajánlott fórumok:
- Gázfogyasztást csökkentő mágnessel kapcsolatos tapasztalatról érdeklődnék.
- Kisfiam csúnyán köhög, nyolcadik napja lázas, kap gyógyszereket is. Ma vért vettek magas lett a CRP-je, elküldtek tüdőröntgenre...
- Szülés után mikor áll be rendesen a havim? Érdeklődnék más anyukáktól! Köszi
- Egészségpénztárakról érdeklődnék. Miért jó, ha tagja valaki, milyen előnyökkel jár?
- Óvodai beiratkozásnál elküldtek, mit tegyek?
- Hol tudok guiness rekord után érdeklődni?