Kisfiam csúnyán köhög, nyolcadik napja lázas, kap gyógyszereket is. Ma vért vettek magas lett a CRP-je, elküldtek tüdőröntgenre... (beszélgetős fórum)
Jobbulást kívánok!
Írjátok majd, mi újság.
Igen,így van!Nekünk kell figyelni,én már lassan ledoktorálok :)
A mi dokink inkább szenilis kicsit...pulóveren keresztül hallgatja a gyereket.Amikor megkértem,hogy nézzen már be a fülébe az volt a válasz,hogy vigyem fülészetre.Már nagyon sokan átvitték másik orvoshoz a gyereküket...,az ügyeletest meg nem igazán érdekelte a dolog.
Sziasztok!
Mindenképpen doki!!!Jobbulást neki!:-(
Az én 5 éves fiam 10 napig volt ilyen lázas januárban. Hiába vittem bárhová (Skóciában élünk), nem foglalkoztak velünk. Nagy nehezen kapott antibiotikumot. Nem használt. 10. nap után semmi baja nem volt, csak az én idegeimnek...Köhögése nehezen múlt el. Kiderült, hogy influenza volt. Szegénykém jól lefogyott, de már szerencsére visszahízta.
Ha otthon lettünk volna, biztosan nem hagyom annyiban.
C ugye nem a szolnoki Dósa doktort írtad??? Tavaly vele dolgoztam, remélem nem róla van szó.:-((Mindig őt hívtam fel, ha a fiammal valami történt.
Az én drága Dósa doktor bácsim, IGAZI gyerekorvos volt, Isten nyugosztalja.
Te vagy a pozitív minta. Bizony ha baj van, keresztül kell lépni a háziorvoson, az ügyeletes orvoson, és jó helyre vinni a gyereket. Bár egyre kevesebb az orvos, és egyre fáradtabbak, a legjobbak pedig sorra kimennek. Az anyának kell figyelnie, jobban, mint eddig.
A lányomnak is magas volt a CRP-je.Neki csalánkiütésekkel kezdődött az egész testét vizenyős,viszketős "puklik"borították.2 x is kihívtam az ügyeletet,olyan szörnyen nézett ki a lányom,és olyan fájdalmasan sírt,és nem tudott aludni,mert az egész teste viszketett.A gyerekdoki,és az ügyeletes is azon lovagoltak,hogy biztosan én adtam valami olyat a gyereknek amitől ilyen lett.
Másnap már lázasodott,és sűrű piros pöttyök borították a testét,na akkor mondtam a páromnak,hogy kórház.Mondanom sem kell,hogy mindjárt ott is fogtak.Kiderült,hogy bakteriális eredetű középfülgyulladása volt,és a baktérium toxinjára volt allergiás.Csak én azt nem értem,hogy a háziorvos miért nem tud belenézni a fülébe amikor elviszem,mert akkor nem fajult volna idáig a dolog.Emlékszem,hogy az én gyerekdokim minden alkalommal meghallgatott,kopogtatott,belenézett a fülembe,torkomba,nyirokcsomókat tapintott,lefektetett és megvizsgálta a hasam,és mindíg nézte a tarkó kötöttségét is.
Pedig a gyerkőc kicsi is,vékony is jobban oda kéne figyelni rá.
Légúti fertőzésnek indult, majd csak nem akart lemenni a láza. Fura szaga volt a vizeletének és gennyes volt. De úgy tudom ez a betegség inkább lányoknál gyakori.
Nálatok is valami komoly gyulladás lehet.
Ez nagyon magas érték! Minket tavaly kórházba fektettek 136-os CRP-vel. A kislányomnak sem akart lemenni a láza, végül vesemedence gyulladást állapítottak meg nála vizelet vizsgálat után.
Valami komoly gyulladás van a kisfiad szervezetében. Vigyétek vissza orvoshoz!
Jobbulást!!!
További ajánlott fórumok:
- Mindent a Sotret gyógyszerről!
- Ismeritek a Roaccutan gyógyszert? Mik a tapasztalatok?
- Antidepresszánsok, gyógyszerfüggőség
- Azokat várom eszmecserére, akiknek pajzsmirigy alulmüködésük van, gyógyszert szednek, és akármit csinálnak nem tudnak fogyni
- A gyógyszertáros kontra doki
- Van valakinek tapasztalata az Ozempic nevű diabétesz gyógyszerrel?