Hol lehet utana nezni a szuletesi ora.perc adatoknak? (beszélgetés)
sziasztok,anyukam elment a onkormanyzathoz es erdeklodott azt mondtak nem tartjak meg meg mar mit akar tudni 32 ev utan?!!?
na ez lett belole igy hogy fogom kiszamolni a jonas naptarat? otlet?!!!
koszonom:ildi
en bp-csepelen szulettem most meg az usaban elek ,de majd anyukamat elkuldom az onkormanyzathoz csak tudnak valamit segiteni...
koszonom a segitseget
Szerintem menj személyesen, az a biztosabb. Nagyobb jelentőségű adatokat gyűjts össze magadról, legalább 4-5 ilyet: testvéred születése (ha fiatalabb nálad), házasság időpontja, saját gyerek születésének időpontja, stb.
Ha megszűnt a kórház, kérdezz rá az illetékességi területén lévő önkormányzatnál, hogy hol tudsz utána nézni születési adatoknak. Meg fogják tudni mondani.
Szia! Elvileg a kórházban, ahol születtél. Ha szerencséd van, pontosan rögzítették az időpontot.
De elmehetsz egy asztrológushoz is, aki a fontosabb élethelyzeteidből vissza tud számolni, és teljesen pontos és megbízható lesz az eredmény.
További ajánlott fórumok:
- Milyen oka lehet, hogy egy férfi hetekig csapja a szelet, utána meg sunyin próbál lerázni?
- Ha rájössz hogy bizonyos dologk miért történtek úgy a múltban, ahogyan megtörténtek, megvan a felismerés, utána mit lehet vele kezdeni?
- A nem ajánlott levélként feladott levélnek valahogy utána lehet nézni?
- Ha reggel megettem egy banánt és utána másfél órával vért vettek, lehet h. az okozza, h magas volt a cukrom (6.3) és a koleszterinem? (6.1)
- Közvetlen foghúzás napján mit lehet enni? Meg utána?
- Covid tesztelésig és utána miket lehet tenni?